Voleybol: Erkekler Denizbank Cev Şampiyonlar Ligi - Son Dakika
Spor

Voleybol: Erkekler Denizbank Cev Şampiyonlar Ligi

Voleybol: Erkekler Denizbank Cev Şampiyonlar Ligi

Türkiye'yi CEV DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Halkbank, Zenit Kazan ile 6'lı play-off ikinci maçını, 11 Mart Çarşamba günü Ankara'da oynayacak.

09.03.2015 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'yi CEV DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Halkbank, Zenit Kazan ile 6'lı play-off ikinci maçını, 11 Mart Çarşamba günü Ankara'da oynayacak.

Rusya temsilcisi Zenit Kazan ile eşleşen başkent ekibi, 3-0 kaybettiği ilk maçın rövanşını Başkent Voleybol Spor Salonu'nda saat 19.00'da almayı hedefliyor. Karşılaşmayı Macar Laszlo Adler ile Finlandiya'dan Pasi Hakkarainen hakem ikilisi yönetecek.

Müsabakanın 3-0 veya 3-1 Halkbank'ın galibiyetiyle sonuçlanması halinde, dörtlü finale kalan tarafı, Berlin'de oynanacak altın set belirleyecek.

Karşılaşmayı değerlendiren genç sporcu Burutay Subaşı, müsabakanın bir milli maç havasında olacağını belirterek, "Ankara seyircisine çok ihtiyacımız var. Kazan'da Rus taraftarlar üzerimizde büyük bir baskı oluşturdu. Aynı baskıyı veya daha fazlasını Ankara'dan bekliyoruz" dedi.

Takımın deneyimli isimlerinden Resul Tekeli ise sporda her türlü skorun alınabileceğini dile getirerek, "Tek ihtiyacımız taraftar desteği. Onların, Belgorod maçında olduğu gibi Zenit maçında da bize büyük destek vereceklerine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Voleybol: Erkekler Denizbank Cev Şampiyonlar Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement