Voleybol Erkekler Süper Kupa - Son Dakika
Spor

Voleybol Erkekler Süper Kupa

Voleybol Erkekler Süper Kupa

Voleybol Süper Kupa 1. Etap Maçında, Erkekler B Grubu’nda oynanan ilk müsabakada Tokat Belediye Plevne, Kahramanmaraş Belediye’yi 3-0 yendi.

26.09.2014 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Voleybol Süper Kupa 1. Etap Maçında, Erkekler B Grubu'nda oynanan ilk müsabakada Tokat Belediye Plevne, Kahramanmaraş Belediye'yi 3-0 yendi.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen ve Malatya Atatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı, başhakem Kadir Girente ile yardımcı hakem İsmail Yıldırım yönetti. Tokat Belediye Plevne, müsabakayı 29-27, 25-19 ve 25-17'lik setlerle 3-0 kazandı.

Müsabaka sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Tokat Belediye Plevne takımının smaçörü Tarık Hepşen, "Bizim için sezonun ilk maçıydı. Türkiye Kupası ile sezona başladık. Takımlar daha yeni yüklenme döneminden çıktı. Herkesin üzerinde bir ağırlık var. Türkiye Kupası bizim için güzel bir hazırlık dönemi oluyor. Güzel bir maç oldu. Biz daha iyi başladık ve güzel bitirdik. Rakibimizde iyi mücadele etti ama daha iyi olan her zaman kazanıyor. İnşallah böyle devam eder" dedi.

Grubu da değerlendiren Hepşen, "Grup biraz zorlu. 2 tane 2. lig, 2 tane de 1. lig takımı var. Yarın 1. lig takımı ile karşılaşacağız. Bizim için çok daha iyi olacak" ifadelerini kullandı.

Tokat Plevne Belediye Takım Antrenörü Aykut Lale ise, "Türkiye Kupası karşılaşması ama biz hazırlık amacıyla geldik. Bu grupta Ziraat Bankası gerçeği var. Erzurum Palandöken Belediyesi gibi güçlü bir ekip var. Bunlar lig takımı. Onlardan korkmuyoruz ama bizim yüklenme dönemimiz henüz yeni bitti. Çocuklar şuanda yüzde yüz formda değiller. Biz buraya sadece birlikte top oynamaya geldik. Skorla ilgili de bir kaygımız yok. Takımımızı lige daha iyi hazırlamak için bu maçlar bizim için bulunmaz bir fırsat" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Voleybol Erkekler Süper Kupa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement