Voleybol Hakem ve Gözlemci Semineri Başladı - Son Dakika
Spor

Voleybol Hakem ve Gözlemci Semineri Başladı

Voleybol Hakem ve Gözlemci Semineri Başladı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Hakem ve Gözlemci Gelişim Semineri Ordu’da başladı.

11.09.2015 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Hakem ve Gözlemci Gelişim Semineri Ordu'da başladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen ve 3 gün sürecek olan Hakem ve Gözlemci Gelişim Semineri, Ordu'nun ev sahipliğinde başladı. Ordu Grand TESK Otel'de düzenlenen seminerin açılış töreni Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Açılışa, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Voleybol İl Temsilcisi Kemal Cebeci, Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi üyeleri ve Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen hakemler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Voleybol Ordu İl Temsilcisi Kemal Cebeci, güzel bir seminer geçirmeyi, sporun kardeşlik ve barışa katkı vereceğine inandığını söyledi.

Seminerin açılışında konuşan Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, katılımcıları Ordu'da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Seminerin güzel bir ortamda geçmesini temenni eden Genç, "Seminer inşallah güzel ve verimli bir çalışmayla sona erer. Yarışmalarda hakemlik ve gözlemcilik çok önem arz ediyor. Hakemlerin verdiği kararlar sonuçlara çok etki ediyor. İnşallah burada alınan sonuçlar bunlar en aza indirger. Ordu ili voleybolda ilerleyen bir il. Ordu voleybolu olarak Türkiye'de ve dünyada adımızdan söz ettirmek istiyoruz" dedi.

Seminerin ev sahiplerinden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, bu tür organizasyonların havaalanı açılmasından sonra Ordu'da daha çok yapıldığını vurguladı. Spora büyük önem verdiklerini dile getiren Tekintaş, "Altınordu Belediyesi olarak bu tür spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Spora her anlamda destek veriyoruz. Bunlar arasında basketbol, voleybol, futbol ve engelli basketbolu gibi alanlarda spora ve sporcularımıza desteklerimiz devam ediyor. Bu seminer boyunca bizim misafirimizsiniz, sizi buradan mutlu göndermek için elimizden geleni yapacağız. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Voleybol Hakem ve Gözlemci Semineri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement