Voleybol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Kaymakamlık ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Voleybol Turnuvasında Esnaf 51 takımı şampiyon oldu.

23.05.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Kaymakamlık ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Voleybol Turnuvasında Esnaf 51 takımı şampiyon oldu.

Yenidoğan Mahallesindeki Cumhuriyet Ortaokulu Spor Salonu'nda 3'erli 4 grupta 12 takımının mücadele ettiği turnuva son gün yapılan üçüncülük, dördüncülük ve final karşılaşmaları ile sona erdi.

Hayli çekişmeli geçen üçüncülük, dördüncülük maçında Atatürk İlkokulu Cumhuriyet Ortaokulu 3-2 yenerek üçüncü oldu. Final maçında ise Esnaf 51 Dabano Gençler'i 3 -1 yenerek şampiyon oldu. Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Kaymakam Fethi Savran, Garnizon Komutanı Ahmet Özenç, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Güler, Belediye Başkan Vekili Ali Var, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Mehmet Ali Özdemir. Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Ali Bütün tarafından verildi.

Kupa ödül töreninde bir konuşma yapan Kaymakam Fethi Savran," Turnuva 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramından önce sona erecekti, ancak Soma'da yaşanan elim kazadan dolayı turnuvayı bugüne ertelendi. Buradan Soma'daki maden kazasında hayatını kaybeden şehit madencilerimize Allah'tan rahmet, aile ve yakınlarına baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Turnuva süresince renkli günler yaşadık ve zevkli maçlar izledik. Bu heyecanı yaşatan tüm sporcu arkadaşlara, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Osman Kılıç'a, ayrıca ilçemizde görev yapan ve tayinleri çıkan Garnizon komutanı Ahmet Özenç ve İlçe Emniyet Amiri Mustafa Güler'e ilçedeki her türlü sosyal ve spor faaliyetlerine yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum."dedi.

Kupa töreninde ayrıca Sokak basketbolu ve tenis turnuvasında dereceye girenlere kupa ve madalya verildi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Voleybol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement