Voleybol Turnuvasında Şampiyon Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Voleybol Turnuvasında Şampiyon Belli Oldu

Altındağ Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Kadın Eğitim ve Kültür Merkezleri Arası Voleybol Turnuvası sona erdi.

03.06.2015 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altındağ Belediyesi tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen Kadın Eğitim ve Kültür Merkezleri Arası Voleybol Turnuvası sona erdi. 24 Kadın Eğitim Kültür Merkezi'nden 300 sporcunun katıldığı turnuva büyük çekişmeye sahne oldu. 24 takım arasından sıyrılan Örnek Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi şampiyonluğunu ilan etti.

Karapürçek Spor Salonu'nda oynanan final müsabakasında Örnek Kadın Eğitim Kültür Merkezi ile Güneşevler Kadın Eğitim Kültür Merkezi karşı karşıya geldi. Örnek Kadın Eğitim Kültür Merkezi 25-14 ve 26-16'lık setlerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Turnuvanın ikincisi Güneşevler Kadın Eğitim Kültür Merkezi olurken, üçüncülük Karapürçek 1'e gitti. Önder Kadın Eğitim Kültür Merkezi ise kürsünün dördüncü sırasında yer aldı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, dereceye giren merkezlere kupalarını verdi.

Başkan Tiryaki, yaptığı açıklamalarda sporun önemini vurguladı. Dünya üzerinde söz sahibi olan toplumlarda spora büyük önem verildiğine dikkat çeken Başkan Tiryaki, Altındağ'da sportif faaliyetlerin giderek arttığını söyledi. Başkan Tiryaki, özellikle çocuklara ve kadınlara seslenerek sporun her alanıyla uğraşmalarını istedi. Spor yaparak sağlıklı bir hayata kavuşulacağını da ifade eden Başkan Tiryaki, Altındağ Belediyesi olarak bu tür faaliyetlere önem verdiklerini belirtti. Başkan Tiryaki sözlerini şöyle sürdürdü:

"Turnuvanın sonucu ne olursa olsun kazanan her zamanki gibi yine Altındağlı kadınlar oldu. Bizim için sonuçtan ziyade kadınların gösterdiği özgüven ve medeni cesaret çok önemli. Bu müsabakalarda yer alan tüm Altındağlı kadınları canı gönülden kutluyorum."

"BAŞKANIMIZIN BİZDE ÇOK EMEĞİ VAR"

Örnek Kadın Eğitim Kültür Merkezi üyelerinden İkbal Darılmaz turnuva sayesinde arkadaşlık bağlarının güçlendiğini belirterek, "Onlar bizim rakibimiz değil, arkadaşımız, kardeşimiz" dedi. Centilmence geçen bir turnuvayı geride bıraktıklarını aktaran Darılmaz, tüm arkadaşlarının başarılı bir performans sergilediğini dile getirdi. Darılmaz, kendilerine bu imkanı sunan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'ye tüm Altındağlı kadınlar adına teşekkür etti.

Turnuvada ikincilik elde eden Güneşevler Kadın Eğitim Kültür Merkezi üyelerinden Seher Ilıca ise şöyle konuştu:

"Altındağlı kadınların neler yapabileceğini artık herkes biliyor. Daha düne kadar evinden dışarı çıkmayan arkadaşlarımız bugün burada aslan gibi mücadele etti. Sadece spor alanında değil tiyatroda, resimde, edebiyatta, el becerisi gerektiren tüm branşlarda söz sahibiyiz. Bu durumun ortaya çıkmasında Başkanımız Veysel Tiryaki'nin büyük emeği var. Kendisinden Allah razı olsun." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Voleybol Turnuvasında Şampiyon Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement