Voleybolda Tek Hedef Madalya - Son Dakika
Güncel

Voleybolda Tek Hedef Madalya

Voleybolda Tek Hedef Madalya

(özel) Voleybolda tek hedef madalya Büşra Cansu Rusya galibiyeti bizi altın madalya hedefimize yaklaştırdı Bakü'de devam eden 1'inci Avrupa Oyunları'nda yarı finale yükselme başarısını gösterip madalyaya bir adım daha yaklaşan Türkiye Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Büşra Cansu, Doğan Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı özel açıklamada başarılı geçen Avrupa Oyunları'nı ve madalya hedeflerini anlattı.

25.06.2015 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

(özel) Voleybolda tek hedef madalya

Büşra Cansu Rusya galibiyeti bizi altın madalya hedefimize yaklaştırdı

Bakü'de devam eden 1'inci Avrupa Oyunları'nda yarı finale yükselme başarısını gösterip madalyaya bir adım daha yaklaşan Türkiye Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Büşra Cansu, Doğan Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı özel açıklamada başarılı geçen Avrupa Oyunları'nı ve madalya hedeflerini anlattı.

Büşra Cansu, Turnuvaya bence çok iyi başladık. İlk maçta mağlup olma nedenimiz saatler çok geçti, alışkın olmadığımız saatlerde maç yaptık, o yüzden istemediğimiz bir skor aldık. Tabii biraz da takımın uyum süreci eklendi ve uyum süreci tamamlanınca biz de kendi performansımızı göstermeye başladık. Gün geçtikçe de her maç daha başarılı bir oyun sergilemeye başladık. Rusya ile karşılaştığımız çeyrek final maçı da bizim için çok önemliydi. Altın hedefimize biraz daha yaklaştırdı. Biz Rusya maçını finale giden maç olarak görüyorduk. Yarı final maçını da bu ciddiyetle oynayacağımız için başarılı olacağımızı düşünüyorum. Rusya her zaman başarılı bir takımdır ve hedefleri olan bir takımdır ama bizde hiç bir zaman bırakmadık maçı ve başarılı olduk şeklinde konuştu.

2016 RİO OLİMPİYATLARINA KATILMAK İÇİN BURADA BAŞARILI OLMALIYIZ

Avrupa Oyunlarının, Avrupa Şampiyonası ve 2016 Rio Olimpiyatları'nın bir provası olduğunu belirten Büşra Cansu, özellikle buradan alınacak olan bir madalyanın olimpiyatlar için etki edeceğini ve Türk Milli Takımını 2016 Rio'ya bir adım daha yaklaştıracağını söyledi. Büşra, Burada alacağımız madalya ülke puanının olumlu etki alacağı için olimpiyatlara katılmamıza direk etki edecek. Bizim de takım olarak en önemli hedefimiz olimpiyatlar ifadelerini kullandı.

TAKIMDA HERKESİN KARAKTERİ BİRBİRİNE BENZİYOR

Çok genç bir takım ile 1'inci Avrupa Oyunları'nda mücadele eden Türkiye Kadın Voleybol Takımı için Büşra Cansu, Gerçekten genç bir takımız. Ama takıma kim yeni gelirse hemen uyum sağlıyor. Sağlam karakterli bir takımımız var. Takım olarak ayrıca hepimiz birbirimize karakter olarak benziyoruz. Aslında bakıldığında kolay olarak gözükebilir ama takım olmak, bunu başarmak zordur. Ama bence biz bu takım ile çok güzel bir hava yakaladık. Buraya gelmeden önce yapmış olduğumuz hazırlık maçlarında birçoğumuz birbiri ile ilk kez oynadı ama ona rağmen hepimiz çok güzel takım olabildik. ve sanki uzun zamandır birlikte oynuyormuş havası yakaladığımız için burada çok daha başarılı olduğumuzu düşünüyorum şeklinde konuştu.

Bu arada Türkiye Kadın Voleybol Takımı bugün TSİ 17.30'da Azerbaycan ile finale yükselmek için oynayacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Voleybolda Tek Hedef Madalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement