Voleybolda Transfer - Son Dakika
Yerel

Voleybolda Transfer

Voleybol Erkekler 1. Lig ekiplerinden Şahinbey Belediyespor, Maliye Milli Piyango'dan Murathan Kısal'ı renklerine bağlayıp, iç transferde de Muhammed Ertuğrul ile yeniden anlaştı.

11.06.2015 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Voleybol Erkekler 1. Lig ekiplerinden Şahinbey Belediyespor, Maliye Milli Piyango'dan Murathan Kısal'ı renklerine bağlayıp, iç transferde de Muhammed Ertuğrul ile yeniden anlaştı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun makamında gerçekleştirilen, kulüp başkanı Cuma Güzel ve başantrenör Reşat Arığ'ın da hazır bulunduğu törende iki oyuncu 1 yılı opsiyonlu 2 senelik sözleşmeler imza attı.

Muhammed Ertuğrul, imza töreni sonrasında yaptığı konuşmada, gelecek sezonun daha güzel geçeceğini belirterek, "Yeni sezona yeni bir takımla başlıyoruz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın takıma etkisi olacağını düşünüyorum. Önümüzdeki dönemde seyircilerimizin bize desteklerinin artmasını diliyorum" dedi.

Yeni transfer Murathan Kısal da Şahinbey Belediyespor'a geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, "Takım gerçekten çok güçlü oldu. Önümüzdeki sezon çok başarılı olacağımıza inanıyorum. Antrenörümüz de çok başarılı. Taraftarımıza çok güzel maçlar izleyeceklerine söz veriyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Voleybolda Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement