Volkan Anadolu'da Tepki Görecek" - Son Dakika
Spor

Volkan Anadolu'da Tepki Görecek"

Volkan Anadolu\'da Tepki Görecek"

Usta gazeteci Şansal Büyüka, milli takımın son durumunu ve Kazakistan karşılaşmasını değerlendirdi.

19.11.2014 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyet'ten Bilal Meşe'ye konuşan Şansal Büyüka'nın açıklamalar şu şekilde;

"Volkan Anadolu'da tepki görecek"

"Dilemem, yanılmayı çok isterim ama, gittiği çoğu deplasmanda 'milli takımdan kaçtı' diye tepki görecek. Özellikle Anadolu insanı bu işlere çok duyarlıdır. Yanlış yaptı, çok çok haklı olduğu çok çok mağdur olduğu bir olayda haksız duruma düşecek kadar yanlış yaptı. Ayrıca Volkan’ın kendisiyle bir hesaplaşması, bir özeleştiri yapması lazım... Bu kadar sivri demeçler, bu kadar ayar çekmeler, adam aldırmalar... Yapma be kardeşim, ihtiyacın mı var bunlara... Çık futbolunu oyna... Ben Volkan’ın bundan sonraki süreçte milli takım olayını da zor görüyorum. Hele yarınlarda, yeni sezonun başında Onur dönerse, Fatih Terim’in aday kadrolarında büyük ihtimalle Volkan’ı göremeyiz. Bir şey daha; Volkan çıkıp gidiyor, bir kişi nereye, ceza yeriz” diye uyarmıyor. Koca federasyonun, teknik heyetin bu işten haberi, bilgisi nasıl olmaz. İnanılır gibi değil..."

"2016'yı televizyondan izleriz"

Kimse hayal görmesin, 2016 Fransa’yı evlerden televizyon başında izleriz. Ayrıca her türlü rezilliğin içindeyiz, ne işimiz var bizim Avrupa şampiyonalarında, Dünya kupalarında. Olayları konuşmaktan futbolu konuşmaya fırsat bulamadık. Brezilya ve Kazakistan karşılaşmalarında iki farklı takım ve futbol vardı.

"Fatih Terim imparatorluğunda bunlar olmazdı"

"Fatih Hoca çaresiz, yeni isimlere yöneliyor. Ancak şu çok dikkatimi çekiyor; milli takım maçından sonra olsa bile silah olayı patlıyor, yeni bir milli maça kadar aradan çok uzun bir süre geçmesine rağmen barış sağlanamıyor. Almancı kardeşlerimiz tavır yapıyor, kadroya gelmiyor. Volkan, Ben oynamam” diyor, Fatih Hoca‘yı bir emrivaki ile baş başa bırakıyor. Benim tanıdığım Fatih Terim imparatorluğunda bunlar olmazdı, bunlara izin verilmezdi... Acaba kulüplere egemen olan futbolcuya dayalı düzen, milli takımı da mı sarıp sarmaladı.."

"İstanbul milli maçı unutsun"

"Federasyon yetkilileri ile konuştum. İstanbul milli maçı unutsun. Ayrıca bu cezayı da hak etti. İstanbul’da madem bu kadar kulüpçülük var, milli takımı saf duygularıyla kucaklayacak , “önce ay- yıldız “ diyecek kentlere gidilsin. Bugün Konya’da, Kayseri’de İstanbul’u aratmayacak statlar, ay-yıldızına, futbolcusunu sahip çıkacak futbolseverler var. Üstelik ülkenin dört bir yanında yeni statlar yapılıyor. Her yerde oyna, İstanbul’da oynama... Milli takıma bu kadar kötülük yeter... Arda’nın “Oley çeken gelmesin” sözü tartışılabilir. Hadi “Oley”in su götürür bir tarafı var da, toplu küfrü ne yapacağız, sorun orada..."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Volkan Anadolu'da Tepki Görecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement