Volkan Babacan: "Brezilya Maçı İyi Ders Oldu" - Son Dakika
Spor

Volkan Babacan: "Brezilya Maçı İyi Ders Oldu"

Volkan Babacan: "Brezilya Maçı İyi Ders Oldu"

A Milli Futbol Takımı kalecisi Volkan Babacan, zorlu bir süreçten geçtiklerini söyledi.

13.11.2014 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Takımı'nın Riva'daki Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Volkan Babacan, zorlu süreçten geçtiklerini ve milli oyuncular olarak bunu kendilerinin de kabul ettiğini belirterek, Brezilya maçındaki protestolara alışkın olduklarını dile getirdi.

Seyircinin kendilerinden iyi futbol beklediğini vurgulayan milli oyuncu, "Seyircimiz, ülkemiz sahada iyi şeyler görmek istiyor. Zaman zaman yansıtamıyoruz. Türk oyuncular olarak protestolara alışkınız. Zaman zaman bu protestolarla karşılaşıyoruz. Protesto olacak ama Türk insanın ve milli takımın olduğu yerde bize destek vermeleri gerekiyor" dedi.

- "Brezilya maçı iyi ders oldu"

Brezilya ile yaptıkları ve 4-0 mağlup oldukları hazırlık maçına değinen Volkan, bu mücadeleden dersler çıkardıklarını vurguladı.

Tüm Dünya Kupası organizasyonlarına katılmış önemli bir ekolle karşılaştıklarını kaydeden tecrübeli file bekçisi, şunları söyledi:

"Hem oyuncular hem de ülke olarak nerede olduğumuzu görmek adına iyi mücadele oldu. Şimdi Arjantin ile bir maç almak istiyorlar. İnşallah bu da gerçekleşir. O oyuncuları da ülkemiz izler. İyi de tecrübe olur. Böyle kötü skorlar bazen unutulmuyor. Bazen başarılar çabuk unutuluyor."

- Kazakistan maçı

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda 16 Kasım Pazar günü Kazakistan ile yapacakları maça değinen Volkan Babacan, gruptaki iddialarını sürdürme adına bu mücadeleyi kazanmaları gerektiğini söyledi.

Kazakistan'ı yenerek ayrıca galibiyet serisi başlatmak istediklerini anlatan milli oyuncu, "Brezilya maçı hem ülke adına hem bireysel anlamda dersler çıkarabileceğimiz bir maçtı. Bu dersleri önümüze koyup Kazakistan'a hazırlanmak istiyoruz. Üç puan alıp Avrupa Şampiyonası'na gitme şansını sürdürmek amacındayız" ifadelerini kullandı.

Zorlu süreçte taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını vurgulayan Volkan Babacan, "Onların yanımızda olması bize artı güç verecek. Brezilya maçındaki ilginin aynısını bekliyoruz. Artık kuvvet versinler ve motivasyon yapsınlar. Üç puanı alarak Türkiye'ye armağan etmek istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Volkan Babacan: 'Brezilya Maçı İyi Ders Oldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement