Volkan Babacan'ın Galibiyet Arzusu - Son Dakika
Spor

Volkan Babacan'ın Galibiyet Arzusu

Volkan Babacan\'ın Galibiyet Arzusu

A Milli Takım Kalecisi Volkan Babacan, Brezilya karşısında aldıkları farklı mağlubiyetten iyi bir ders çıkardıklarını ve Kazakistan maçını kazanmak istediklerini söyledi.

13.11.2014 16:27  Güncelleme: 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Takım Kalecisi Volkan Babacan, Brezilya karşısında aldıkları farklı mağlubiyetten iyi bir ders çıkardıklarını ve Kazakistan maçını kazanmak istediklerini söyledi.

A Milli Futbol Takımı'nın, EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Kazakistan ile Pazar günü İstanbul'da oynayacağı maçın antrenmanlarına başladı. Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde yapılan antrenman öncesi başarılı file bekçisi Volkan Babacan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. A Milli Futbol Takımı'nın bundan sonraki süreçte seri galibiyetler alması gerektiğini belirten Volkan Babacan, "Gruptan çıkma adına önemli bir Kazakistan maçına çıkacağız. Artık seri galibiyetler almak istiyoruz. Dün oynanan maç bizim adımıza, ülkemiz adına önemli dersler çıkaracağımız bir maçtı. Artık Kazakistan maçından 3 puan alıp Avrupa Futbol Şampiyonası'na gitme şansımızı devam ettirmek istiyoruz" dedi.

"ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ"

Taraftarların Brezilya maçında gösterdiği ilgiyi Pazar günü Türk Telekom Arena'da oynanacak olan Kazakistan maçına da göstermeleri gerektiğini ifade eden Babacan, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Zor bir süreçten geçiyoruz. Bunu bizler de kabul ediyoruz. Taraftarımızın desteği ve bizim yanımızda olması bizlere artı bir güç olacaktır. Onlar maça gelsin ve bize güç olsunlar. Brezilya maçına gösterilen ilgiyi Kazakistan maçına da göstersinler. Bizler de 3 puanı inşallah bütün ülkeye armağan ederiz. Taraftarımızın protestolarına açıkçası bizler alışığız. Tabii ki bunlar olacak. Ama Türk Milli Takımı'nın olduğu yerde bize hep destek vermeleri gerektiğini düşünüyorum."

"İYİ BİR DERS OLDU"

Başarılı kaleci Volkan Babacan, Brezilya karşılaşmasının futbol seviyelerini görme açısından iyi bir maç olduğunu vurgulayarak, "İnşallah hocamızın da dediği gibi bir başka maçta da Arjantin'le karşılaşırız. Bazen başarılar unutulur, başarısızlıklar ise unutulmaz. Bu Brezilya maçı bizim açımızdan unutulmayacak bir şey oldu belki ama iyi de bir ders oldu" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Volkan Babacan'ın Galibiyet Arzusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement