Volkan'ı Eleştiren Simge'ye Sert Gönderme! - Son Dakika
Spor

Volkan'ı Eleştiren Simge'ye Sert Gönderme!

Spiker Simge Fıstıkoğlu, milli maçta küfür yediği için sahayı terk eden Volkan'ı eleştirince "Sen de haber sunamıyorsun, biz öz eleştiri diyor muyuz?" diye tepki aldı.

17.11.2014 10:30  Güncelleme: 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazakistan ile oynanan ve 3-1 kazandığımız maçtan önce ısınmak için sahaya çıkan Volkan Demirel, tribünler tarafından ıslıklanıp kendisine küfür edilince Fatih Terim'den izin alıp sahayı terk edip tekrar stada geri gelmişti.

"NEDEN BEN DİYE DÜŞÜNECEKSİN"

Galatasaraylı kimliğiyle tanınan Simge Fıftıkoğlu, bu olay üzerine resmi Twitter hesabından Volkan Demirel'in sahayı terk etmesiyle ilgili "böyle kritik bir maçta tepki görüyorsan "neden ben?" diye düşüneceksin. ve bi zahmet özeleştiri yapacaksın (yapabilirsen)" şeklinde tweet atınca takipçileri ünlü spikeri eleştiri yağmuruna tuttu.

"BEN BU KAFADAN İSTİYORUM"

Kendisine "bu yorumdan sonra gelecek küfürleri kaldırabilecek genişliği göster. Zirlamadan. Neden ben deme..." diye atılan tweeti retweet eden Fıstıkoğlu, "Volkan'a özeleştiri yap dedim diye bana küfür edenler volkan'a küfür edilmesini eleştiriyor! yaşasın çifte standart, ben bu kafadan istiyorum" diye manidar bir tweet attı.

SİMGE'YE TARİHİ KAPAK

Konuyla alakalı tweetler atmaya devam eden Fıstıkoğlu, "milli maçta küfür edilmesini tasvip ettiğimi zannedenlere diycek laf bulamıyorum.yanlış,hem de büyük yanlış!stadı terk etmek ne kadar doğru?" ifadeleri kullanarak sitem ederken "sende haber sunamıyorsun biz özeleştiri diyormuyuz?" şeklinde kendisine tokat bir yanıt geldi.

İŞTE SİMGE FISTIKOĞLU'NUN MİLLİ MAÇLA İLGİLİ YAPTIĞI YORUMLAR...




Volkan\'ı Eleştiren Simge\'ye Sert Gönderme!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Volkan'ı Eleştiren Simge'ye Sert Gönderme! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • abdel: simgeye laf yok. 17 20 Yanıtla
  • polat: adam büyük kaleci yiyemiyolar demekki 19 18 Yanıtla
  • ati: Bende bu karıyı tv görünce kendimi tutamıyorum küfrediyorum. 16 19 Yanıtla benim düşüncem: Bende bu karıyı tv görünce kendimi tutamıyorum , aklımdan başka şeyler geçiriyorum. 0 3
  • Recaizade Mahmut: Takım halinde sahaya çıkmayan bir klübün taraftarları olarak Galatasaraylılara bu konuda zart zurt etmek yakışmıyor. 6 9 Yanıtla
  • vatan millet sakarya: Senınle gorurusuz sımge sen bıttın 5 7 Yanıtla
  • VATAN MİLLAT SAKARYA: vatan mıllet sakarya bence sen bunu demekle hata yaptın sımge hanıma bı sey olsa suphelı sıftaındasın 4 1 Yanıtla
  • Bayburtlu: bah hele 0 3 Yanıtla

Advertisement