Volkan Şen Fenerbahçe'yle Anlaştı - Son Dakika
Spor

Volkan Şen Fenerbahçe'yle Anlaştı

Volkan Şen Fenerbahçe\'yle Anlaştı

Bursaspor'da kadro dışı bırakılan Volkan Şen, Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardı.

05.08.2015 12:15  Güncelleme: 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor'da kadro dışı bırakılan yıldız futbolcu Volkan Şen'in Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Bursaspor yönetimin 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Volkan için sarı-lacivertli kulüpten resmi teklif gelmesi halinde Stoch ve 2 milyon Euro para talep edeceği öğrenildi.

SAĞLAM, KADRO DIŞI BIRAKMIŞTI

Yeşil-beyazlı ekipte, 8 Ağustos Cumartesi günü Ankara'da Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa mücadelesi öncesi Volkan Şen krizi yaşanıyor. Takımdan ayrılmak istediğini teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a sunan ve antrenmanlara katılmayan tecrübeli oyuncu, yönetim kurulu kararıyla süresiz kadro dışı bırakılmıştı.

"3 MİLYON EURO'YA SERBEST KALIR YAZISI VERİN"

Yıldız oyuncunun yeşil-beyazlı yöneticilere, "3 milyon Euro'ya serbest kalır yazısı istiyorum. Vermezseniz beni Vakıfköy'e gönderin. Bu takımda forma giymek istemiyorum." dediği ve bu gelişmenin ardından kadro dışı bırakıldığı öğrenildi. Volkan Şen'in Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardığı ve sarı-lacivertli kulübün de 3 milyon Euro'yu vermeye hazır olduğu bildirildi.

STOCH VE 2 MİLYON EURO

Bursaspor yönetiminin Volkan Şen'in serbest kalır yazısı isteğini reddettiği ve alt yapı takımlarının antrenman yaptığı Vakıfköy Tesisleri'ne gönderildiği öğrenildi. Yeşil-beyazlı yöneticiler, 2018 yılına kadar Bursaspor ile sözleşmesi bulunan deneyimli oyuncu için Fenerbahçe'den resmi teklif gelmesi halinde Miroslav Stoch ve 2 milyon Euro para talep edecek.

Yeşil-beyazlı yönetimin Fenerbahçe'nin Stoch'u vermeye sıcak bakmaması durumunda ise Volkan Şen'in bonservisi için 6 milyon Euro talep edeceği bildirildi.

MAHMUT USLU'DAN AÇIKLAMA

NTV Spor'a konuşan Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Volkan ile ilgilenmediklerini ve geçmişte yapılan görüşmeden sonra yeni bir temaslarının olmadığını söyledi. O dönem Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nın da doğruladığı görüşmelerde istenen ücreti çok yüksek bulduklarını belirten Uslu artık bu oyuncuya ilgilerinin kalmadığını belirtti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Volkan Şen Fenerbahçe'yle Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Kontenjandan Coni: Stoch bu arkadaştan iki gömlek üstün neden versin i. Yabancı sınırında yok 24 1 Yanıtla
  • yakisikli: Stoch=volkan+volkan+volkan+volkan 13 5 Yanıtla
  • genc fbli: ya volkan kimki stohla bir tutuyorla eger fnerbahce bunu yaparsa cok karektersiz bir takimdir 16 2 Yanıtla
  • DATÇA lı: stoch u vermiyelim 11 4 Yanıtla
  • harbi: gelmesin sulu gözlü, bide tripleriyle uğraşmayalım 11 1 Yanıtla
  • Hakkı baba: buna bursaspor kaptanlık vermekle hata yaptı trabzonda ağlayıp bursaya telefon açtı beni alın dedi bursa sahip çıktı şimdi işe yediği kaba sıcmaya çalısıyor.sen bursadan başka takımda bursadaki gibi oynuyamazsın sende o güç yok yine gidersin ağlıyarak telefon açarsın bursa beni al 10 0 Yanıtla
  • Tufan: Yalan haber kanmayın boşuna mahmut uslu ilgilenmiyorum dedi 8 2 Yanıtla
  • adm: Fener formasını asla yakıştıramayacağım isimi almayın başka adammı yok bursaspor u rezil eden adamın bizde ne işi var bölgesel amatör e düşer bu buraya yazıyorum 6 2 Yanıtla
  • barışçıl: Nah alırsın stoch ve 2 milyon euro yu 7 1 Yanıtla
  • fenerli: krasiç ve holmen verilsin 6 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement