Vostalya'07 Üyeleri Destek İçin Adrasan'da - Son Dakika
Yerel

Vostalya'07 Üyeleri Destek İçin Adrasan'da

Geçen ay meydana gelen yangın nedeniyle yöre halkına moral vermek amacıyla Adrasan'a gelen Vosvos Severler Kulübü üyeleri, sahil temizliği yapıp tekne turu düzenledi.

13.07.2014 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Vosvos Severler Kulübü (VosTalya'07) üyeleri, geçen ay Kumluca'nın Adrasan'da meydana gelen yangın nedeniyle yöre halkına destek olmak amacıyla gezi düzenledi.

Yaklaşık 25 araçlık konvoyla Antalya'dan hareket eden kulüp üyeleri Adrasan'a araçlarıyla gösteri yaparak girdi.

Hazırlanan alanda toplanan kulüp üyeleri, daha sonra Adrasan sahilinde temizlik yaptı. Dalış, tekne turu, kano gibi etkinliklere de katılan kulüp üyeleri, amaçlarının yangından sonra yaşamın devam ettiğini duyurmak ve insanların dikkatini Adrasan'a çekmek olduğunu belirtti.

VosTalya'07 Kulübü Başkanı Mehmet Çor, kulüplerinin 2007 yılında kurulduğunu ve sosyal etkinliklerde bir araya gelerek insanlarda duyarlılık oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Çor, Adrasan'a gerçekleştirdikleri ziyaretlerinin amacının orman yangınından sonra yöre halkına destek vermek ve yangından etkilenen insanlara yalnız olmadıklarını göstermek olduğunu kaydetti.

Kaybolan tabiatın, yeşilliğin yeniden var olması için yetkililerin ve insanların harekete geçmesini sağlamaya çalıştıklarını anlatan Çor, "Yöre halkımıza, işletmelerimize biraz olsun destek olmak istedik. Etkinliğimize katılan tüm vosvoscu arkadaşlarımıza, bizlere destek veren diğer kulüp üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinlik, Akdeniz Üniversitesi öğretim üyeleri ve görevlilerinin oluşturduğu Akdeniz Mızıkacıları Grubu konseriyle sona erdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vostalya'07 Üyeleri Destek İçin Adrasan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement