Vural'dan Cumhurbaşkanı'na Çağrı: Spor Emekçileri Sendikası'nı Kuralım - Son Dakika
Spor

Vural'dan Cumhurbaşkanı'na Çağrı: Spor Emekçileri Sendikası'nı Kuralım

Vural\'dan Cumhurbaşkanı\'na Çağrı: Spor Emekçileri Sendikası\'nı Kuralım

Teknik Direktör Yılmaz Vural, Spor Emekçileri Sendikası'nı kurmak istediğini söyleyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmek istediğini söyledi.

06.09.2014 16:52  Güncelleme: 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk futbolunun en tecrübeli, en sempatik, en dobra aktörlerinden biri olan Yılmaz Vural, Fanatik gazetesine konuştu. Vural, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulunarak, "Spor Emekçileri Sendikası'nı kuralım, Cumhurbaşkanı'mızla görüşelim bana danışmanlık versin, nereye çağırırsa gelirim." dedi.

"SPOR EMEKÇİLERİ SENDİKASI'NI KURAMADIK"

"Spor Emekçileri Sendikası'nı kuramadık" diyen Vural, "Türk-İş Başkanı Ergun Atalay benden futbol ailesinin haklarını arayacak bir kurum yaratmamı rica etti. Bunu da ‘Spor Emekçileri Sendikası’ olarak kuralım dedik. Hemen Hakemler Derneği Başkanı Abdurahman Arıcı’yı aradım; Antrenörler Derneği Başkanı İsmail Dündar’ı aradım; Futbolcular Derneği Başkanı Ayhan Akbin’i aradım; Masörler Derneği Başkanı Erkan diye bir arkadaşımızı aradım; Ömer Taşer’i aradım spor hekimleri adına... Hepsi de olumlu yaklaştı bu işe. Oyuncular çoğunlukla Çeşme’ye, idareciler ise daha çok Bodrum’a gider. Ben her ikisine de gidip gördüklerime bu projeden bahsettim. Herkes olumlu bakıyor ama ‘Haydi başlayalım şu işe’ denilince ortada kimse yok! Bizleri ciddiye almaları adına organize olmaya çalışıyorum. Kimse karşı değil bu işe. Duyuyorum, büyük takımlarda oynayanlar dahil parasını alamıyor. Bir araya gelmeniz lazım." dedi.

"CUMHURBAŞKANIMIZA SESLENİYORUM"

Konuyla alakalı Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek istediğini ifade eden tecrübeli hoca, "O kontratları niye yapıyorsunuz? Gidip hakkınızı TFF nezninde aramanız lazım. En son Mersin’de yaşananlar bu olaya bir örnek. Futbolcular ‘Para vermezseniz antremana çıkmam’ diyor. Yöneticiler ‘Siz öyle yaparsanız biz böyle yaparız’ diyorlar. Sonra düşünün, 10 haftada düşme potasındaki takımı lige çıkmak için final maçına kadar getiriyorum ben ama o maça çıkamıyorum! Sırf kendi aralarındaki çatışmadan dolayı. Benim ne suçum var? Sayın Cumhurbaşkanımız’a bir çağrıda bulunmak istiyorum. Ben bu konuda bir danışmanlık vermeye hazırım istenilen yere her zaman gelirim." dedi.

"İMKAN VERİLSE UEFA KUPASI'NI KAZANIRIM"

Yurt dışında çalışmak istediğini belirten Vural, "Uluslararası boyutta çalışabilmek için uluslararası bir başarın olması lazım. O yüzden ben yıllardır 3 büyükler diyorum. Başlarken saten şansın yüzde 33. Antranörlüğün ile yüzde 5 katsan şampiyon oluyorsun. Örnekleri var. Daum Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta şampiyon oldu ama Bursa’dan kovuldu. Veselinoviç, Fenerbahçe’de şampiyon oldu, Gaziantep’ten kovuldu. Stankoviç Beşiktaş ile şampiyon oldu Karşıyaka’dan gönderildi. Ben büyük takımlarda çalışırsam Fatih hocanın yaptığı gibi UEFA kupası kazanabilirim. O zaman Milan’a hoca olma ihtimalim doğar ama herhangi bir takımı küme düşme hattından alıp ligde bırakırsam olmuyor tabii. Lokal başarı ile ancak Arap ülkelerinden, İran’dan, Katar’dan teklif geliyor. Oraları da ben istemiyorum. Berti Vogts’un ardından Azerbaycan’ın başına geçmek için anlaşmıştım ancak Alman lobisi devreye girdi. Vogts ile sözleşme yenilediler, olmadı." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Vural'dan Cumhurbaşkanı'na Çağrı: Spor Emekçileri Sendikası'nı Kuralım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • BEŞ KAZALI: HAKLISIN HOCAM DA KİM YAPICAK SEN BOŞ KOLİ YOLLA ONLARA SANA ÖDENEK GELİR BELKİ 0 1 Yanıtla

Advertisement