Vurularak Yaralanan Karaca Tedavi Edildi - Son Dakika
Yerel

Vurularak Yaralanan Karaca Tedavi Edildi

Ateşli silahla vurulmuş halde yaralı bulunan karaca tedavi edildikten sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.

09.08.2016 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ateşli silahla vurulmuş halde yaralı bulunan karaca tedavi edildikten sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.

Giresun'un Görele ilçesinde fındık bahçesinde vatandaşlar tarafından vurulmuş halde yaralı bulunan karaca yavrusu jandarmaya teslim edildi. Jandarmanın haber vermesi üzerine Görele Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı İlhan Fuat Tavacı karaca yavrusunu alarak Görele Belediyesi Veteriner Hekimi Ali Yaşar Meriç'e tedavi ettirdi.

Tedavisi yapılan karaca yavrusu Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü görevlilerine haber verilerek teslim edildi.

Vatandaşlara uyarılarda bulunan Görele Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı İlhan Fuat Tavacı, "Bu dönemde fındık bahçelerinde sıkça karaca yavrusuna rastlanabilir. Kesinlikle bu yavruları almayın ve hatta dokunup sevmeyin. Çünkü annesi mutlaka yavrusunu bulunduğu yerden gelip bulacaktır. Eğer dokunursanız üzerine insan kokusu sindiği için annesi tarafından terk edileceklerdir. Bu yavruları bilinçli avcılar asla avlamaz. Vatandaşlarımız da duyarlı olmalıdır" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vurularak Yaralanan Karaca Tedavi Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement