Vuslat Yolculuğu'na Rektör Onayı - Son Dakika
Yerel

Vuslat Yolculuğu'na Rektör Onayı

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Eyüp Belediyesi’nin Yüksek Hızlı Trenle düzenlediği Eyüp Sultan’dan Mevlana’ya Vuslat Yolculuğu projesini takdir ettiğini belirterek, “Eyüp maneviyatı yüksek bir ilçemiz. Eyüp’ün ve Eyüp Sultan’ın maneviyatına uygun bir proje olmuş. YHT ile yapılıyor olması da büyük bir fark ortaya çıkartmış” dedi.

30.03.2016 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Eyüp Belediyesi'nin Yüksek Hızlı Trenle düzenlediği Eyüp Sultan'dan Mevlana'ya Vuslat Yolculuğu projesini takdir ettiğini belirterek, "Eyüp maneviyatı yüksek bir ilçemiz. Eyüp'ün ve Eyüp Sultan'ın maneviyatına uygun bir proje olmuş. YHT ile yapılıyor olması da büyük bir fark ortaya çıkartmış" dedi.

Eyüp Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne bağlı Beyaz Masa ve Çağrı Merkezi birimi yöneticileri, ziyaretlerine devam ediyor. Kurumlar arası iletişim daha etkin hale getirilmesi amacıyla yapılan programlarda son olarak Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek'e bir ziyaret gerçekleştirildi.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette rektör Prof. Dr. İsmail Yüksek Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın gerçekleştirdiği çalışmaları yakından izlediğini belirterek, özellikle gençlere ve öğrencilere yönelik desteklerin diğer belediyelere de örnek teşkil ettiğini söyledi.

Eyüp Belediyesi tarafından Türkiye'de ilk kez Yüksek Hızlı Trenle gerçekleştirilen kültür gezisi olan Eyüp Sultan'dan Mevlana'ya Vuslat Yolculuğu'nun önemli bir çalışma olduğunu belirten Rektör Yüksek, "Eyüp maneviyatı yüksek bir ilçemiz. Eyüp'ün ve Eyüp Sultan'ın maneviyatına uygun bir proje olmuş. YHT ile yapılıyor olması da büyük bir fark ortaya çıkartmış. Projeyi Başkan Aydın'ın bizzat hazırladığını medyadan biliyorum. Başkan Aydın'ı ve emeği geçenleri tebrik ediyorum" dedi.

YTÜ ile Eyüp Belediyesi ortak projeler hazırlayabileceklerinin altını çizen Prof. Dr. İsmail Yüksek, Başkan Aydın'ı da üniversitelerinde gerçekleşecek Genç Türkiye Zirvesi'ne davet etti. Eyüplülere yönelik olarak gerçekleştirilen etkinliklerde YTÜ'nün de katkı verebileceğini belirten Yüksek, "Örneğin Eyüplüler gelip üniversitemizi görsünler isterim. Lise öğrencilerimiz için üniversitemize gezi düzenleyebilirsiniz. Buradaki ortamı yakından görüp geleceklerine yön vermeleri adına bu konuda bir bilgi sahibi olabilirler. Anne çocuk ya da esnaf üniversitesi etkinlikleri yapabilir Eyüplü vatandaşlarımızı üniversitemizde ağırlayabiliriz" diye konuştu.

İletişim ekibi de Rektör Yüksek'e Eyüp Belediyesi'nin ve Başkan Aydın'ın yaptığı diğer çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vuslat Yolculuğu'na Rektör Onayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement