Webo, Fenerbahçe'den Ayrılıyor - Son Dakika
Spor

Webo, Fenerbahçe'den Ayrılıyor

Mehmet Topuz ve Kuyt'dan sonra Webo da Fenerbahçe'den ayrılıyor. Kamerunlu golcü, eski kulübü Mallorca'ya transfer olacak.

23.02.2015 09:47  Güncelleme: 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldız futbolcularla masaya oturmayan Fenerbahçe Kulübü bir oyuncusunu daha kaybetti. Devre bitmeden Hasan Çetinkaya'ya giderek, kendisine Katar'dan teklif olduğunu ve Fenerbahçe'nin gelecek planları içinde kendisine yer olup olmadığını öğrenmeye çalışan Pierre Webo, sonunda beklediği haberi aldı.

"TEKLİFLER VARSA SAYGIYLA KARŞILARIZ"

Pierre Webo ile ikinci kez görüşen Hasan Çetinkaya'nın, "Bize çok önemli hizmetlerin oldu. Şu an için sana herhangi bir söz verebilecek bir konumda değilim. Gelecek sezon için planlama lig bittiğinde yapılacak. Eğer, sana gelen teklifi değerlendirmek istiyorsan, saygıyla karşılarız" diyerek Kamerunlu oyuncuya kendine takım bulması konusunda adeta yol gösterdi.

WEBO'NUN KEYFİ KAÇTI

Pierre Webo'nun bu karardan sonra oldukça moralinin bozulduğu ve bunu farkeden İsmail Kartal'ın oyuncusuna sürekli olarak terapi yaptığı bildirildi.

3 AYRILIK

Kuyt'ın eski kulübü Feyenoord'la anlaşması, Mehmet Topuz'un Kayserispor'a dönecek olmasından sonra Webo da Real Mallorca'ya transfer olacak. Böylece Fenerbahçe'de 3 ismin transfer olacağı takımlar kesinleşmiş durumda.

Webo, Fenerbahçe\'den Ayrılıyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Webo, Fenerbahçe'den Ayrılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Dmt: İyi olur. Artık takımın genç dinamik oyuculara ihtiyacı var. 14 4 Yanıtla
  • hakan durud: bu nasıl reklam haberi okuyacagız sanal reklam birdaha haber porogramına girmiyor nasıl haber yapıyorsunuz aydınlatırsanız çok memnun olurum 1 0 Yanıtla

Advertisement