West Ham'dan Burak Yılmaz'a Hakaret Gibi Teklif - Son Dakika
Spor

West Ham'dan Burak Yılmaz'a Hakaret Gibi Teklif

İngilizlerin, Galatasaray'a "Size 1 milyon Euro verelim. Burak gelsin biz de oynasın sezon sonu memnun kalırsak devam ederiz." şeklinde teklif yaptığı ortaya çıktı.

01.02.2016 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United'ın Burak Yılmaz'ın yerine Emenike'yi transfer etmesinden sonra Galatasaray'ın golcü oyuncusuna yaptığı teklifin detayları ortaya çıktı.

"MEMNUN KALIRSAK DEVAM EDERİZ"

Yeni Yüzyıl gazetesinde yer alan habere göre; West Ham cephesi, Galatasaray'a geçtiğimiz pazartesi günü kırık dökük bir kiralık teklifi yaptı ve "Size 1 milyon Euro verelim. Burak da gelsin biz de oynasın sezon sonu memnun kalırsak devam ederiz." dedi. Yani bir anlamda Burak'a "Amatör topçu" muamelesi yapıldı. Olayı öğrenen Burak kırgın, öfkeliydi. Onu ikna etmek Denizli'ye kalmıştı.

"TELEFONUNU KAPAT"

Denizli, yıldız futbolcuya "Telefonunu kapat, sosyal medyadan uzak dur. Gitmeyeceksin" diyerek, önce medyaya sonra da "Burak kararını ben veririm" sözüyle yönetime ince mesajlar gönderdi.

DENİZLİ MASAYA YUMRUĞUNU VURDU

Yani bu kez, karar merciinde her şeye "Okey" diyen Hamzaoğlu değil, masaya yumruğunu vuran Denizli vardı. Ve sonuç şu; Kan donduran teklif asla ciddiye alınmadı, algı bombası malum medyanın elinde patladı.

West Ham\'dan Burak Yılmaz\'a Hakaret Gibi Teklif
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor West Ham'dan Burak Yılmaz'a Hakaret Gibi Teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • Fb: 1 milyon Euro diyorsunuz ya az mı ? Burağı hayvan pazarına götürseniz 100 liradan fazla etmez :)) 43 3 Yanıtla
  • maykil: Bence de iyi teklif çok bile vermişler beş para etmez o adam 14 2 Yanıtla
  • Bordoklavyeli: Çok bile vermişler bu adamı çok şişirdiler balon bir yerde patlayacaktı... 14 2 Yanıtla
  • batman727272: On gün önce yorumda Burak 1milyon eder dediğimde bazıları yirtiniyordu. Ama bir milyon TL diyorum sanki az paradr 12 1 Yanıtla
  • Gerçek: Çok bile vermişler emenike milyon basar, Burak kim... 11 1 Yanıtla
  • Halil: Fazla bile vermisler kazma devamlı takımı bir kişi eksik oynatiyor dünkü maçta burak i alkislayan taraftarlara yazıklar olsun 9 2 Yanıtla
  • BOMBACI MÜLAYİM.: İŞİN ÖZÜ BURAK GALATASARAY IN ELİNDE PATLADI ...KİMSE PARA VERMİYOR GS OYMASADA MİLYONLARI ADAMIN HESABINA YATIRMAK ZORUNDA CİMBOM TARAFTARI ARTIK BURAK TAN İLLALLAH ETMİŞ GÖRMEK İSTEMİYOR,HAKLI KOSECKİ LER PREKAZİLER KUBİLAYLAR HAGİ LER JARDELLER HAKAN ŞÜKÜR GİBİ ADAMLARI GÖRMÜŞ TARAFTAR BU ADAMI SEYREDER Mİ YÖNETİM ÇOOK YANLIŞ YAPTI ÇOOKK 9 2 Yanıtla
  • Hakan: Ancak o kadar eder zaten etmez bile 9 0 Yanıtla
  • gggssss: kacirmayin la bu firsati 8 1 Yanıtla
  • cumali: Fırsatı kaçırdı.... 7 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement