West Ham'ın Kadın Yöneticisi, Burak Yılmaz İçin İstanbul'a Geliyor - Son Dakika
Spor

West Ham'ın Kadın Yöneticisi, Burak Yılmaz İçin İstanbul'a Geliyor

Galatasaraylı Burak Yılmaz'ı transfer etmek isteyen West Ham United'ın kadın yöneticisi Karren Brady'nin Pazartesi günü İstanbul'a geleceği bildirildi.

25.01.2016 08:44  Güncelleme: 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray teknik direktörü Mustafa Denizli ile başkan Dursun Özbek'in arasını açan Burak Yılmaz'ın West Ham'a satılması konusunda golcü futbolcu kararını verdi. Başkan Özbek'in bizzat, "seni istiyorlar. Ne diyorsun?" sorusuna Burak, "kararımı biliyorsunuz" cevabını verdi. West Ham, sezon başında da Burak'ı istemiş, golcü oyuncu o zaman da gitmek istediği söylemişti. Burak Yılmaz, Osmanlıspor maçından sonra da Denizli'den West Ham için izin istedi.

KADIN YÖNETİCİ, İSTANBUL'A GELİYOR

Bu arada sezon başındaki transferin son gününde Burak Yılmaz'ı Londra'ya götürmek için gelen West Ham yöneticisi Karren Brady'nin Pazartesi günü İstanbul'a geleceği bildirildi. Resmi evraklarla İstanbul'a gelecek kadın yöneticinin hem Özbek, hem de Burak'la yapacağı görüşmelerin ardından anlaşma olması durumunda Salı veya en geç Çarşamba günü Burak'la İngiltere'ye gideceği bildirildi.

GOLLERİNİ ATMAYA DEVAM EDİYOR

Osmanlıspor karşısında Galatasaray'ın ikinci golünü kaydededen Burak Yılmaz, Süper Lig'de bu sezon 9'uncu golünü attı. Burak Yılmaz, son 5 sezonda Süper Lig'de attığı gol sayısını 97'ye çıkardı. Golcü oyuncu Osmanlıspor'a karşı kariyerinde 4. maçında ilk golünü atarken, kariyerinde 49 farklı takıma gol atmış oldu.

19 MAÇTA 9 GOL

Bu sezon oynadığı 19 maçta 9 gol atabilen Burak Yıımaz, bu gollerin 3'ünü penaltıdan kaydetti. Öte yandan, Galatasaray formasıyla 65'inci lig golüne imza atan Burak Yılmaz, son 5 maçta, 4 gol ve 1 de asist yaptı.

West Ham\'ın Kadın Yöneticisi, Burak Yılmaz İçin İstanbul\'a Geliyor

Son Dakika Spor West Ham'ın Kadın Yöneticisi, Burak Yılmaz İçin İstanbul'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Sikeyle sampiyon olmak: Fener-rize macina dair cevaplanmasi gereken bir kac neden; Kuweke neden onamadi diye insanin aklina bir soru geliyor acaba neden bunun cevabi azizeyele kafasina sac ekmek icin paraya ihtiyaci olan hikmet karamana sormak lazim malum yeni citir bi kizla evlendi genclesmesi lazim, forvet oyuncusu neden devfansta denenir ustelik fenerin bir cok atagi o kanattan oldu olmayan penaltida ordan geldi,bir baska neden fenerin basi kelmi hikmet karaman gibi neden mac aksam degil de gunduz oynandi saat 4 te mac oynaniyormus meger.kis sarti olmazsa tabiki en uygun saat 7 ve sonrasi ama gel gor ki kis ayindayiz.. 7 4 Yanıtla .....: Belli sende acı çok büyük :)) 0 1
  • yazar mazar: Çıplak mi geleckmiş, bide onu öğreniver gurban...gurbanin olurum gurban 6 1 Yanıtla
  • LODOS: Bu kadın alır abi 6 0 Yanıtla
  • hyu: burak hiç düşünme git. sen iyi bir golcüsün. bizim türk milletinin huyudur geçmişi çok çabuk unuturlar. git kardeşim 4 1 Yanıtla
  • Veda: Benim bildim burak bu kadini gs li yapar 3 1 Yanıtla
  • Mehmet: Hoşgeldin bacım al hayrını gör 3 0 Yanıtla
  • Atakan: Şabanın şansına bak ya.... 2 1 Yanıtla
  • Sözün özü: Bu gari resimlerini anlayamadım başkanmıdır? 1 2 Yanıtla
  • Sat Sat Sat sat: Sat sat sat hic bekleme kac parar verirse kar dır kurtulun sundan umut bulutu da yaninda esantiyon verin gitsin 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement