Whatsaapp Mavi Tik Kaldırma Çözümü! - Son Dakika
Teknoloji

Whatsaapp Mavi Tik Kaldırma Çözümü!

Whatsaapp Mavi Tik Kaldırma Çözümü!

Geçen gün size WhatsApp ta görüldü anlamına gelen mavi tikten bahsetmiştik. Bugün ise size o mavi tikin nasıl etkisiz hale geleceğini anlatacağım. İlk başta biriyle konuştunuz. Sonra onun mesajlarını görmek istiyorsunuz ama ona görüldü olarak gitmesini istemiyorsunuz. O zaman WhatsApp tan tamamen çıkın.

07.11.2014 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen gün size WhatsApp ta görüldü anlamına gelen mavi tikten bahsetmiştik. Bugün ise size o mavi tikin nasıl etkisiz hale geleceğini anlatacağım.

İlk başta biriyle konuştunuz. Sonra onun mesajlarını görmek istiyorsunuz ama ona görüldü olarak gitmesini istemiyorsunuz.

O zaman WhatsApp tan tamamen çıkın. Şimdi size bildirim olarak üstte mesaj geldi diye bir yazı çıkacaktır. WhatsApp a girmeden önce mobil veri bağlantısını kapatın ve mesajı okuyun. Ardından mesajı silin ve mobil veri bağlantısını açın. Onun görmediğine emin olabilirsiniz…

Bu sayede yıkılacak olan yuvalar yıkılmayacak, ayrılacak olan sevgililer ayrılmayacak ve kovulacak olan çalışanlar kovulmayacak. (Mark bunlar hep senin yüzünden oluyor.)

>WhatsApp-1

Kaynak: TeknoApsis.com

Son Dakika Teknoloji Whatsaapp Mavi Tik Kaldırma Çözümü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement