Wiel'den Gökhan Gönül Açıklaması! - Son Dakika
Spor

Wiel'den Gökhan Gönül Açıklaması!

Wiel\'den Gökhan Gönül Açıklaması!

Fenerbahçe'nin yeni sağ beki Gergory van Der Wiel, Milliyet'e konuştu.

15.07.2016 03:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin yeni sağ beki Gergory van Der Wiel, Milliyet'e konuştu. Panathinaikos maçı sonrası sorularımızı yanıtlayan Hollandalı futbolcu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Wiel'den ilk olarak Teknik Direktör Vitor Pereira'nın denemeye başladığı 3-5-2 sistemi ile ilgili görüşlerini aldık. Başarılı sağ bek kendisi için bu sistemin avantaj olduğunu ifade etti ve şunları söyledi:

"Sistem herkes için yeni. Ben de ilk kez oynuyorum. Ama benim için iyi bir sistem olduğunu düşünüyorum. Çünkü daha atak oynayabiliyorum. Daha çok koşuyorum. Çizgiyi daha iyi kullanabiliyorum. Hergün bu sistem üzerinde çalışıyoruz ve daha iyiye gidiyoruz. Sürekli çalışmaya devam etmeliyiz."

Bölgesinde geride kalan dokuz sezonda Gökhan Gönül'ün başarılı bir performans ortaya koyduğunu ve kendisinden beklentinin bu nedenle fazla olduğunu hatırlatıyoruz. Bu durum nedeniyle üzerinde bir baskı olup olmadığını soruyoruz. Böyle bir kıyaslamaya çok şaşıran Wiel ardından net ifadelerle cevap veriyor:

"Benim için bir baskı yok dostum. Arka arkaya altı lig şampiyonluğu yaşadım. Kariyerimde 15'ten fazla kupa, ödül kazandım. Ben baskıya alışığım. PSG'de oynadım. Orada daha çok baskı vardı. O yüzden bu konuda baskı hissetmiyorum. Benden önce kimin oynadığına da bakmıyorum. Şimdi bu pozisyonda ben varım ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım."

İstanbul şaşırttı

Son sorumuz ise İstanbul ile ilgili. Acaba şehre alıştı mı? "Evet. İstanbul'da biraz trafik var. Ama bu kadar güzel olması beni şaşırttı. Daha önce hiç gelmemiştim. Büyük bir şehir ve istediğiniz her şeyi yapabiliyorsunuz."

Van der Wiel, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçına kadar zamanları olduğunu ve hazır hale gelmeyi istediklerini iletti.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Wiel'den Gökhan Gönül Açıklaması! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement