Wimbledon Tenis Turnuvası Lig TV'de - Son Dakika
Güncel

Wimbledon Tenis Turnuvası Lig TV'de

Sporun adresi Digiturk, Tenis sporunun en eski ve en prestijli turnuvası olan Wimbledon Tenis Turnuvası'na 4. kez ev sahipliği yapıyor.

27.06.2016 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin başkenti Londra'da her yıl Haziran ayının son haftasında başlayan ve iki hafta süren turnuvanın heyecanı Lig TV 2 ve Lig TV 3 ekranlarında sporseverler ile buluşuyor. 60'ın üstünde maç canlı olarak yayınlanırken, nefes kesen turnuva birbirinden değerli yorumcular ve konuklarla renkleniyor.

Sporun en büyük destekçisi ve spora her platformda katkı sağlayan Digiturk, tenis sporunun en eski ve prestijli turnuvası , 4 Grand Slam'den biri olan Wimbledon Tenis Turnuvası'nı Lig TV ekranlarında tenis tutkunları ile buluşturuyor. Nefes kesen karşılaşmalar, 4 yıldır olduğu gibi bu yıl da 27 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasında Lig TV 2 ve Lig TV 3 ekranlarında yer alacak.

Bu yıl 130. kez organize edilen Wimbledon tenis turnuvası boyunca Digiturk'te 60'ın üstünde maç canlı yayınlanırken, merkez kort Lig TV 3'den, 1 numaralı kort ise Lig TV 2'den izlenebilecek. Maç yayınları, saat 15.00'te başlayarak, gece 23.00'e kadar her iki kanaldan aynı anda devam edecek. Son olarak; 9 Temmuz'da yapılacak tek kadınlar ve 10 Temmuz'da gerçekleşecek tek erkekler final heyecanı merkez korttan canlı olarak Digitürk izleyicileri ile buluşacak.

Turnuva süresince Çağdaş Tok, Ali Kırçıl, Barbaros Çıdal, Özkan Öztürk ve Ali Emre Dedeoğlu gibi önemli isimler yorumlarıyla Lig TV ekranlarında olacak. Turnuvanın ikinci haftasında ise Ali Göreç değerlendirmeleri ile bu heyecana ortak olacak. Lig TV, turnuva boyunca ağırlayacağı özel konuklarıyla ve yapacağı canlı bağlantılarla da fark yaracak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Wimbledon Tenis Turnuvası Lig TV'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement