Windows 10'a İkinci Büyük Güncelleme! - Son Dakika
Teknoloji

Windows 10'a İkinci Büyük Güncelleme!

Windows 10\'a İkinci Büyük Güncelleme!

Microsoft, Windows 10 için yayınlayacağı ikinci büyük güncellemenin adını, tarihini ve fazlasını resmi olarak tanıttı!

26.10.2016 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Microsoft, Windows'un ilk büyük güncellemesi olan Anniversary Update'i geçtiğimiz Ağustos ayında yayınlamıştı. O zamandan beri, doğal olarak ikinci büyük güncelleme sürekli dedikodulara konu oluyordu. Şimdiye dek Redstone 2 kod adıyla haberlere konu olan bu güncelleme, şirketin New York'ta düzenlediği etkinlikte resmi olarak duyuruldu.

Windows 10 Creators Update resmi adıyla duyurulan güncelleme, "2017'nin başlarında" yayınlanacak; en azından Microsoft'un bize söylediği bu. Dahası, ilk Insider Ön İzlemesi, bu hafta bitmeden Insider'lara dağıtılmaya başlanacak.

Açıklamaya göre Windows 10 Creators Update'in kendini hissetireceği 3 ana başlık söz konusu. Bunlar sanal ve artırılmış gerçeklik, 4K destekli oyun deneyimi ve herkesin birbiriyle bağlantılı kalması. Ayrıca Microsoft'un güncelleme için belirlediği bir de slogan var: "3D for everyone - Herkes için 3D"

Microsoft, özellikle 3D konusuna bu güncellemede büyük önem veriyor. Güncelleme ile birlikte, yılların Windows aracı Paint de yeni bir isme kavuşuyor: Paint 3D. Ayrıca yeni bir uygulama da kullanıcıları bekliyor. Windows Capture 3D isimli uygulama, kamerayı kullanarak, nesneleri 3D olarak kaydetmemizi sağlıyor; üstelik bunu gerçek zamanlı olarak yapabiliyor.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Windows 10'a İkinci Büyük Güncelleme! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement