Windows 7 İçin Ie11 Yayınlandı! - Son Dakika
Teknoloji

Windows 7 İçin Ie11 Yayınlandı!

Microsoft, Internet Explorer 11'i Windows 7 için yayınladı.

26.10.2014 04:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Microsoft, Internet Explorer 11'i Windows 7 için yayınladı. 95 dil desteği ile kullanıma sunulan yeni sürüm, Microsoft'a göre pazarın en hızlı tarayıcısı.

Microsoft, hali hazırda Windows 8'de kullanılmakta olan InternetExplorer  11'i Windows  7 için kullanıma sundu. 95 dil desteği ile sunulan yeni tarayıcı, Microsoft Internet Explorer >sayfasından indirilebilir durumda.

Yeni sürümün önümüzdeki günlerde Windows 7 kullanıcıları için güncelleme olarak da geleceği bildiriliyor. Hali hazırda, Windows 7 IE 11 geliştirici sürümü kullananlar için güncelleme ise bugün başlayacak.

Microsoft'un "gerçek dünya web siteleri" ölçümlerine göre pazarın en hızlısı olduğunu iddia ettiği Internet Explorer 11 için en az ServicePack 1 yüklü Windows 7 işletim sistemi ya daServer 2008 RS2gerekiyor.

Gerçek dünya web siteleri testinde hangi sitelerin baz alındığı belirsiz olsa da Microsoft'a göre Internet Explorer 11 rakiplerinden yüzde 30 oranında daha hızlı.

IE 11'in Microsoft'un desteği kesmeye hazırlandığı Windows XP'denWindows 7 ve daha güncel sürümlere yükseltme yapmak için önemli birneden olabileceği de belirtiliyor. Windows 7 için IE11'e >buradanulaşabilirsiniz.

Kaynak: TeknoApsis.com

Son Dakika Teknoloji Windows 7 İçin Ie11 Yayınlandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement