Wındsurf Dünya Kupası'nda Üçüncü Gün Yarışları Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Wındsurf Dünya Kupası'nda Üçüncü Gün Yarışları Tamamlandı

Bu yıl 26-31 Ağustos arası 8. kez gerçekleştirilen Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası, üçüncü gününde de çekişmeli anlara sahne oldu.

29.08.2014 08:42  Güncelleme: 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

35 ülkeden 59 erkek, 22 kadın sporcunun #rüzgaraşkına yarıştığı şampiyonanın üçüncü gününde;

Erkekler kategorisinde bir önceki günün ilk iki sırası yer değiştirdi. Fransız Julien Quentel, Fransız Pascal Toselli'yi geçerek ilk sıraya yerleşti. Üçüncülük de bir diğer Fransız Antoine Albeau'nun oldu.

Kadınlar kategorisinde günün son iki yarı final mücadelesine Türk sporcular damga vurdu. Yarı finallerden birini Çağla Kubat ilk sırada tamamlarken, diğerinde ise Fulya Ünlü birinci, Lena Erdil de ikinci oldu. Bu kategoride ilk 2 günün birincisi Aruba Adaları'ndan Sarah-Quita Offriga yine zirveye çıkarken, onu Fransız Delphine Cousin ve Lena Erdil izledi.

9'u bayan 28 Türk sporcunun mücadele ettiği Pegasus Airlines PWA Dünya Kupası'nda heyecan yarın kaldığı yerden devam edecek. Kupa, 31 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek final yarışları ardından sona erecek. Yarışma sonunda dereceye giren sporculara toplam 55 bin Euro tutarında ödül dağıtılacak.

Sörfseverler, Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası'nı bir hafta boyunca http://www.flypgs.com/pwa/ adresinden takip edebilecek. Dünyanın en iyi rüzgar sörfçüleri yarış heyecanını doruklara çıkarırken; Pegasus misafirleri Alaçatı'da yükselen bu heyecanı facebook sayfasından canlı olarak izleyebiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Wındsurf Dünya Kupası'nda Üçüncü Gün Yarışları Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement