World of Tanks Blitz Global E-Spor Turnuvasına Hazır Mısınız? - Son Dakika
Güncel

World of Tanks Blitz Global E-Spor Turnuvasına Hazır Mısınız?

Wargaming geçtiğimiz günlerde organize edilen Tokyo Game Show'da Blitz Twister Kupası projesini ve yeni bir tankı gün yüzüne çıkardı

26.09.2016 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

World of Tanks Blitz, bu yılki Tokyo Game Show'da önemli açıklamalarla gündeme geldi. Wargaming'in paylaştığı haberler arasında Blitz Twister Kupası ve dünyanın dört bir yanındaki sanatçıların katkılarıyla tasarlanan Artist Signature Label koleksiyonu kapsamındaki ilk tank olan Okawara tankı dikkat çekti.

World of Tanks, Blitz Twister Kupası ile e-spor arenasına giriş yapacağının müjdesini verdi. Klan oyuncularına özel ilk global e-spor etkinliği olacak bu kupa, yeteneklerini dosta düşmana kanıtlamak isteyen Blitz oyuncuları için kaçırılmayacak bir fırsat. Online gerçekleşecek ön elemelerden sonra her bölgeden bir kazanan belirlenecek ve turnuvanın en iyi 4 takımı offline bir etkinlikte karşı karşıya gelecekler. Turnuva için kayıtlar yakında açılacağından oyunun resmi sitesini sık sık ziyaret etmeyi unutmayın.

"Blitz Twister Kupası için olağanüstü heyecanlıyız," diyen World of Tanks Blitz Ürün Müdürü Andrey Ryabovol, sözlerini "World of Tanks Blitz sürekli gelişen bir oyun ve iyi oyuncular bir süredir bizden yeteneklerini sergileyebilecekleri bir etkinlik talep ediyorlar. Bu turnuva oyunun e-spor potansiyelini ortaya çıkarmak için muhteşem bir fırsat," şeklinde sürdürdü.

World of Tanks Blitz birbirinden farklı ve benzersiz tankların oyunda yer almasıyla da sık sık gündeme geliyor. Artist Signature Label adı verilen koleksiyon serisi tankların tasarımı için Wargaming dünyaca ünlü sanatçılarla anlaştı. Bu partnerliğin ilki O-47 projesinde hayat buldu ve projenin mimarı Gundam ile Brave serileriyle ünlenmen mecha sanatçısı Kunio Okawara oldu.

"World of Tanks Blitz için orijinal bir tank tasarlamak benim için eşsiz bir deneyim oldu," diyen Okawara, "Oyunun Asya'da çok fazla seveni var ve şimdiye kadar harika animeler ile işbirliğine girdi. Oyuncuların tasarımımı görmeleri için sabırsızlanıyorum. Umarım beğenirler, "dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel World of Tanks Blitz Global E-Spor Turnuvasına Hazır Mısınız? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Zonguldak'ta Ruhsatsız Maden Ocakları Kapatıldı
    12:45 Zonguldak'ta Ruhsatsız Maden Ocakları Kapatıldı

    Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde ruhsatsız olarak faaliyet gösteren 4 maden ocağı, yapılan çalışmalar sonucunda kapatıldı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, ocaklarda el arabası, kürek ve 40 metre ray ele geçirildi. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ekipleri tarafından imha edilen ocaklar, Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen malzemelerle birlikte orman sınırları içerisinde yer alıyordu.

  • Denizli'de 48 Yıl Hapis Cezası Bulunan Firari Hükümlü Yakalandı
    12:43 Denizli'de 48 Yıl Hapis Cezası Bulunan Firari Hükümlü Yakalandı

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde çeşitli suçlardan hakkında 48 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, İncilipınar Parkı çevresinde kimlik kontrolü yapmak isteyen polisler tarafından yakalandı. Şahsın 17 farklı suçtan arandığı belirlendi ve emniyet işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

  • Cumhur İttifakı ve CHP Mudanya Belediye Başkan Adayları İftar Yemeğinde Buluştu
    12:43 Cumhur İttifakı ve CHP Mudanya Belediye Başkan Adayları İftar Yemeğinde Buluştu

    Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer ve CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, Çepni Mahallesi tarafından düzenlenen iftarda bir araya geldi. İftar yemeğine yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

  • Denizli'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı
    12:41 Denizli'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı

    Denizli'de İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, bir şüpheli tutuklandı. Ekipler, yabancı uyruklu A.D'nin üzerinde yaptıkları aramada 836 gram reçine esrar ele geçirdi. Zanlı, adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

  • Samsun'da Para Karşılığı Barbut Oynayan 7 Kişiye Cezai İşlem
    12:40 Samsun'da Para Karşılığı Barbut Oynayan 7 Kişiye Cezai İşlem

    Samsun'da bir kafede para karşılığı barbut (kumar) oynandığı ihbarı üzerine yapılan operasyonda 7 kişi suçüstü yakalandı. Olayda kullanılan para ve kumar malzemelerine el konulurken, her bir kişiye 6 bin 425 TL para cezası kesildi. İş yeri sorumlusu hakkında ise yasal işlem başlatıldı.

  • İstanbul'da Kuaförlük Yapan Kadın, Köyde Hayvan Yetiştiriciliği ve Seracılıkla Huzur Buluyor
    12:39 İstanbul'da Kuaförlük Yapan Kadın, Köyde Hayvan Yetiştiriciliği ve Seracılıkla Huzur Buluyor

    İstanbul'da uzun yıllar kuaförlük yapan Nuray Onsekiz, stresli şehir hayatından kurtulmak için Düzce'deki köyüne yerleşti. Büyükbaş hayvan yetiştiriciliği ve seracılıkla uğraşan Onsekiz, aradığı huzuru doğada bulduğunu söyledi. Tarım ve Orman Bakanlığından aldığı desteklerle işini sürdüren Onsekiz, çiftçilik yapmanın gerekliliğine dikkat çekerek, köylerdeki çiftçilere üretmeyi bırakmamaları çağrısında bulundu.

  • Diyarbakır'da tarihi çeşmelerin restorasyonu tamamlandı
    12:39 Diyarbakır'da tarihi çeşmelerin restorasyonu tamamlandı

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen restorasyon çalışmasıyla 3 tarihi çeşmeden yeniden su akmaya başladı. İmar ve şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar sonucunda tarihi çeşmelerin özgün yapıları korunarak restore edildi. Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi de çalışmalar kapsamında su bağlantılarını gerçekleştirdi. Elazığ Caddesi'nde bulunan Kurtoğlu Çeşmesi'nin restorasyon çalışmaları ise devam ediyor.

  • Antalya'da çıkan silahlı çatışmada 25 şüpheli adliyeye sevk edildi
    12:37 Antalya'da çıkan silahlı çatışmada 25 şüpheli adliyeye sevk edildi

    Antalya'nın Kepez ilçesinde bir kafede çıkan silahlı çatışmada 19 kişi yaralandı. Gözaltına alınan 25 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Olayın güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği belirtildi.

  • Seferihisar Belediyesi Doğanbey-Payamlı Gündüz Bakım Evi ve Oyun Sokağını Hizmete Açtı
    12:37 Seferihisar Belediyesi Doğanbey-Payamlı Gündüz Bakım Evi ve Oyun Sokağını Hizmete Açtı

    Seferihisar Belediyesi, Doğanbey-Payamlı Gündüz Bakım Evi ve Oyun Sokağını hizmete açarak çocukların eğitim ve eğlence ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.


Advertisement