Wozniacki, Esma Sultan Yalısı'nda Raket Salladı - Son Dakika
Spor

Wozniacki, Esma Sultan Yalısı'nda Raket Salladı

Wozniacki, Esma Sultan Yalısı\'nda Raket Salladı

TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ın 1 numaralı seri başı Danimarkalı tenisçi Wozniacki, Esma Sultan Yalısı'nda milli sporcu İpek Soylu ile yağmur altında gösteri maçı yaptı Wozniacki: "Benim için çok heyecanlı bir turnuva olacak" "Bir numara olmak zor ama orada kalmak daha zor. Çünkü alttan çok iyi oyuncular.

12.07.2014 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"TEB BNP Paribas İstanbul Cup" Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nın 1 numaralı seri başı Danimarkalı tenisçi Caroline Wozniacki, Esma Sultan Yalısı'nda raket salladı.

Kadınlar dünya klasmanında 15. sırada bulunan Wozniacki, yarın başlayacak turnuva öncesinde Ortaköy'deki Esma Sultan Yalısı'nın bahçesinde kurulan mini kortta milli tenisçi İpek Soylu ile yağmur altında gösteri maçı yaptı.

Gösteri maçı öncesinde aniden yağmur yağmaya ve rüzgar esmeye başladı. Bir süre birbirlerine top atan Wozniacki ve İpek Soylu, daha sonra topları İstanbul Boğazı'na gönderdi.

Wozniacki: "Çok heyecanlıyım"

Gösteri maçının öncesinde yalıda düzenlenen basın toplantısında konuşan Danimarkalı tenisçi, İstanbul'u çok sevdiğini vurgulayarak, "Daha önce defalarca İstanbul'a geldim. Benim için de çok heyecanlı bir turnuva olacak. Gerçekten çok heyecanlıyım. Organizasyonun olağanüstü olacağını düşünüyorum. Umarım hava da hep böyle olur. Havanın bundan daha sıcak olacağını düşünmüyorum" diye konuştu.

Wozniacki, daha önce dünya klasmanında 1 numaraya kadar çıkmasına karşın şu anda 15. sırada olmasıyla ilgili bir soru üzerine, "Performansımda düşüklük olduğunu düşünmüyorum. Geçmişte 2 yıl arka arkaya dünya 1 numarası olarak kalmayı başarmış biriyim. Alttan yeni isimler geliyor. Tenisçi olarak kariyerinizde inişler çıkışlar yaşayabiliyorsunuz. Bir numara olmak zor ama orada kalmak daha zor. Çünkü alttan çok iyi oyuncular geliyor. Sağlığıma dikkat ediyorum. Maç maç, turnuva turnuva olarak düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da tenise olan ilginin giderek arttığını kaydeden Danimarkalı tenisçi, Türk yemeklerini çok sevdiğini de sözlerine ekledi.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi ise tenisin sadece bir spor değil, ekonomik katma değeri olan, ülkelerin tanıtımına katkı yapan önemli bir spor etkinliği olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"TEB olarak Türkiye Tenis Federasyonu'ndan da desteğiyle, tenise ve tenisin geleceğine yatırım yaparak, gençlerimiz arasında dünya çapında yıldız raketler yetiştirilmesine katkı sağlamayı, global ölçekte tenis organizasyonlarına ismimizi vererek desteklemeyi, tenisle Türkiye markasına değer katarak spor ekonomisinden daha fazla pay sahibi olmasına yardımcı olmayı istiyoruz. İnşallah TEB BNP Paribas İstanbul Cup çok güzel bir turnuva olacak."

İstanbul Cup AŞ Yönetim Kurulu Üyesi ve Turnuva Direktörü Coşkun Erginer de 2005 ile 2010 yılları arasında yaptıkları turnuvaya 3 yıl ara verdiklerini, şimdi 7'incisi yapacaklarını belirterek, "Turnuvamızın 1 numarası Wozniacki organizasyonumuza renk katacak. Kendisine 'hoşgeldin' diyorum" ifadelerini kullandı. Koza World of Sports Arena hakkında da bilgiler veren Erginer, turnuvadan sonra da inşaatın devam edeceğini, kasım veya aralık gibi tamamlanacağını söyledi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Wozniacki, Esma Sultan Yalısı'nda Raket Salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    15:39 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, 1,5 saat sürdü. Isınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından geniş alanda çift kale maç yapıldı. Gaziantep FK, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

  • Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı
    15:19 Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı

    Denizlispor'dan yapılan açıklamaya göre 24 yaşındaki Bekir Turaç Böke'nin yapılan son tetkiklerde sol arka adalesinde yırtık tespit edildiği ve sezonu kapattığı öğrenildi. TFF 2. Lig'de mücadele eden ve düşme hattında olan Denizlispor'a bir kötü haber geldi.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor
    15:13 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Mondihome Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda dinamik ısınma ve sonuçlandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Sakatlığı bulunan Onuachu ise takımla çalışmalarını sürdürerek maçta forma giyebilme ihtimali bulunuyor.

  • Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor
    15:03 Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, 20 Nisan Cumartesi günü sahasında Yukatel Adana Demirspor ile yapacağı maçı kazanmak istiyor. Teknik direktör Markus Gisdol, Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu belirterek, takımın maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Gisdol, ayrıca takımın geldiği durumun iyi olduğunu ve sezon sonuna kadar ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini vurguladı.

  • Sümeyye Boyacı, Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek
    14:45 Sümeyye Boyacı, Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün Paralimpik Takımı Milli Yüzücüsü Sümeyye Boyacı, Portekiz'de düzenlenecek Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

  • Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi
    14:35 Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi

    Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, hafta sonu oynayacakları Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini belirtti. Gisdol, Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu ve zorlu bir karşılaşma beklediklerini ifade etti. Ayrıca, takımın ligde kalma mücadelesine devam edeceklerini ve sözleşme konusunun şu anda odaklarında olmadığını söyledi.


Advertisement