Xiaomi Mi5'in Fotoğrafları Ortaya Çıktı - Son Dakika
Teknoloji

Xiaomi Mi5'in Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi5\'in Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Kısa sürede yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başaran Xiaomi'nin yaklaşan yeni amiral gemisinin fotoğrafları sızdı.

16.11.2014 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Furkan Yaldız - -

Üst seviye teknik özellikleri uygun fiyat etiketi ile tüketicilerin beğenisine sunan Xiaomi, hızla gelişmeye devam ediyor. Uzun zaman önce Samsung ve Apple'ın ardından en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi konumuna gelen Çin merkezli Xiaomi, son zamanlarda yeni amiral gemisi üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Xiaomi Mi4'ün devam modeli olarak dikkat çeken yeni üst seviye akıllı telefonun fotoğrafları sızdı.


Kameralara yakalanan Xiaomi Mi5'in bazı özellikleri ve teknik detayları da gözler önüne serildi. Sızdırılan fotoğraflarda da görüldüğü üzere söz konusu akıllı telefon çok ince çerçevelere sahip. Telefonun sol üst köşesinde şirketin amblemi bulunurken, hemen onun yanında ise ön kamera yer alıyor. Son derece ince çerçevelere sahip olan telefonun yan fotoğrafı bulunmadığı için kalınlığı hakkında tahmin yürütmek oldukça zor.


Öte yandan Xiaomi Mi5'de Quad HD (2560 çözünürlük) ekran, 3GB RAM, Snapdragon 805 yonga seti, ve Adreno 420 GPU gibi özelliklerin yer alacağı iddia ediliyor. Söz konusu telefonun ne zaman tanıtılacağı ise bilinmiyor.




Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Xiaomi Mi5'in Fotoğrafları Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement