Xiaomi Türkiye Ofisini Açmaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Teknoloji

Xiaomi Türkiye Ofisini Açmaya Hazırlanıyor

Xiaomi Türkiye Ofisini Açmaya Hazırlanıyor

Xiaomi, 2015'te Türkiye pazarındaki yerini alacak!

29.11.2014 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Xiaomi, 2015'te Türkiye pazarındaki yerini alacak!

Xiaomi, nisan ayında yaptığı resmi açıklamalarda 2014 yılının sonuna kadar 10 yeni pazara giriş yapacağını açıklamıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamaya göre, Xiaomi'nin bu planı sekteye uğradı. Bu planın yerine Xiaomi, 2015 yılının ilk yarısında dört yeni pazara açılma kararı aldı ve diğer pazarlara açılma planını ileri bir tarihe taşıdı. Bu dört yeni pazar arasında Türkiye de bulunuyor.

Yaklaşık 4 yıl önce faaliyetlerine başlayan ve kısa sürede çok yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başaran Xiaomi'nin Global Başkanı Hugo Barra'nın 2015 planları hakkında yaptığı açıklamalara göre,şirket İstanbul Maslak'ta açacağı ofisiyle Türkiye pazarına girecek. Çinli akıllı telefon üreticisi, 2015 yılının ilk yarısında Türkiye ile birlikte Tayland, Rusya ve Meksika pazarlarına açılacak. Bununla birlikte Xiaomi, Hindistan'daki yoğun talebi karşılamak adına burada bir fabrika açmayı planlıyor. Xiaomi'nin fabrika açmayı planladığı ülkeler arasında Brezilya da bulunuyor.

Xiaomi, sadece 4 yıllık bir geçmişi bulunmasına rağmen, şimdiden Apple, Samsung gibi devlerle rekabet ediyor. Yüksek performanslı ve uygun fiyatlı telefonlarıyla Çin ve Hindistan'da büyük ilgi gören Xiaomi, Samsung ve Apple'dan sonra dünyanın en büyük 3. akıllı telefon üreticisi konumunda bulunuyor. Xiaomi'nin şu anda sadece Asya pazarında yer aldığını göz önünde bulundurduğumuzda, bunun gerçekten etkileyici bir başarı olduğunu söyleyebiliriz.

Giyilebilir teknoloji pazarından da pay almak isteyen Xiaomi'nin daha önce satışa sunduğu MiBand adında bir akıllı bilekliği de bulunuyor. Ayrıca geçtiğimiz günlerde, şirketin bir akıllı saat modelini yakın zamanda satışa sunacağı açıklandı.

The post Xiaomi Türkiye Ofisini Açmaya Hazırlanıyor appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Xiaomi Türkiye Ofisini Açmaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement