Xoo Belt ile Belinizdeki Kemer Şarj Aleti Olacak - Son Dakika
Teknoloji

Xoo Belt ile Belinizdeki Kemer Şarj Aleti Olacak

Xoo Belt ile Belinizdeki Kemer Şarj Aleti Olacak

Akıllı telefonunuzu bütün gün bırakmıyorsunuz, sonunda pili bitiyor ve siz onu kemerinize bağlayıp şarj ediyorsunuz, Xoo Belt ile bu mümkün.Telefonlarımızın baş düşmanı olan şarj sorunu ile başetmek için çok ilginç yöntemenler gördük şimdiye kadar. Bileğimizdeki bileklik ile telefonu şarj etme, sırt çantamız sayesinde yürüdükçe telefonu şarj etme veya pantolonun cebinde şarj gibi hiç tahmin etmeyeceğiniz tuhaflıkta cihazlar var. Ama Xoo Belt bu alanda çıtayı oldukça yükseltiyor.

19.11.2014 23:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akıllı telefonunuzu bütün gün bırakmıyorsunuz, sonunda pili bitiyor ve siz onu kemerinize bağlayıp şarj ediyorsunuz, Xoo Belt ile bu mümkün.

Telefonlarımızın baş düşmanı olan şarj sorunu ile başetmek için çok ilginç yöntemenler gördük şimdiye kadar. Bileğimizdeki bileklik ile telefonu şarj etme, sırt çantamız sayesinde yürüdükçe telefonu şarj etme veya pantolonun cebinde şarj gibi hiç tahmin etmeyeceğiniz tuhaflıkta cihazlar var. Ama Xoo Belt bu alanda çıtayı oldukça yükseltiyor.

Nifty firmasının tasarladığı Xoo Belt, üzerinde öyle piyasada örneklerini gördüğünüz gibi büyük ekstra batarya ürünlerine benzer bir şey bulundurmuyor. Tasarımcılar bataryayı kemerin içine saklayarak inanılmaz bir iş başarmış.

Xoo Belt'in esnek lityum seramik polimer bataryası 1,300 mAh gücünde. Ayrıca kemer tokasında da ona bağlı ikinci bir 800 mAH'lik batarya ünitesi var. İkisinden gelen toplam 2,100 mAh güç, tam dolu iken akıllı telefonunuzu bir kere şarj etmeye yetiyor. Kemer tokasındaki beş LED ışık, kemerin üzerinde ne kadar şarj olduğunu gösteriyor. Kemerin şarjı bittiğinde de microUSB adaptörü ile istediğiniz yerde doldurmanıza imkan veriyor.

Bu müthiş şarj eden bataryalı kemeri şu anda IndieGoGo sitesindeki kampanyasından hemen 155 Dolar'a önsipariş edebilirsiniz.

The post Xoo Belt ile Belinizdeki Kemer Şarj Aleti Olacak appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Xoo Belt ile Belinizdeki Kemer Şarj Aleti Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement