Y.Malatyaspor Yönetiminden Boyraz'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Y.Malatyaspor Yönetiminden Boyraz'a Ziyaret

Esenlik spora verdiği destekler ile Malatya sporunun kalkınmasına büyük katkılar sağlıyor.

17.01.2015 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper lige çıkma yolunda ise yaptığı katkılar ile Yeni Malatyaspor'un her zaman yanında olmuştur. Bu destek için Genel Müdürümüz Hulusi Boyraz'a teşekkür ziyareti gerçekleştiren Yeni Malatyaspor kulübü yetkilileri, üzerinde Hulusi Boyraz yazan forma hediye etti.

'Büyükşehir olan Malatya artık birinci ligde bizi temsil edecek bir takımı hak etmektedir'

Yeni Malatyaspor'un en kısa zamanda süper lige çıkmasını temenni ettiklerini dile getiren Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz; 'Yeni yönetim, Yeni Malatyaspor'a farklı bir heyecan kattı. MASTÖB Başkanlığı'na seçilmesiyle birlikte Adil Gevrek bey İstanbul'daki ve Malatya'daki halkın birleşmesine vesile olmuştur. Büyükşehir olan Malatya'mız artık birinci ligde bizi temsil edecek bir takımı hak etmektedir. Yeni Malatyaspor'un birinci lig yolunda büyük mücadeleler verdiğini görmekteyiz. Kamu şirketi olmamız neticesinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'ın isteği doğrultusunda Yeni Malatyaspor'umuzu destekliyoruz. Elimizden geldiğince destek vermeye devam edeceğiz. Şehrimizin kültürel, sosyal tanıtımı anlamında çok önemli katkıları var. Son dönemde sadece belediye değil bütün kamu ve kurumların, derneklerin destek verdiği bir takım haline geldi. Bu ziyareti gerçekleştiren başta Kulüp Başkanımız Adil Gevrek ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz' dedi.

'Esenlik her daim spora destek vermiştir'

Esenlik'in Yeni Malatyaspor'un her zaman yanında olduğunu söyleyen Yeni Malatyaspor Kulübü ve MASTÖB Başkanı Adil Gevrek; 'Ana sponsorumuz olan Esenlik geçmişte de ve bugün de her zaman sporun yanında olmuştur. Birlik ve beraberlik içerisinde olursak ortak değerimiz olan Yeni Malatyaspor'u hak ettiği yere taşırız. Destekler bizler için çok önemli. Bu işi sadece bir kuruma yüklemek doğru olmaz. Her kurum ve kişi bu takıma destek vermelidir. İkinci yarı ile birlikte seri yakalayıp şampiyon olmak istiyoruz. Yönetim kurulumuz adına Genel Müdürümüz Hulusi Boyraz'a Yeni Malatyaspor'umuza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Y.Malatyaspor Yönetiminden Boyraz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement