Yaban Hayatı İçin Doğaya Yiyecek Bırakıldı - Son Dakika
Güncel

Yaban Hayatı İçin Doğaya Yiyecek Bırakıldı

Görüntü Dökümü : - Gençlik Merkezi çalışan ve üyelerinin yiyeckleri taşıması - yiyeceklerin doğaya bırakılması - Savaş Erel'in açıklaması Yaban hayatı için doğaya yiyecek bırakıldı Bayburt'ta, kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorluk çeken yaban hayvanları için doğaya yiyecek bırakıldı Bayburt'ta, Gençlik Merkezi çalışanları ile bazı gönüllü üyelerce kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorluk çeken yaban hayvanları için doğaya yiyecek bırakıldı.

13.01.2016 21:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü : - Gençlik Merkezi çalışan ve üyelerinin yiyeckleri taşıması - yiyeceklerin doğaya bırakılması - Savaş Erel'in açıklaması Yaban hayatı için doğaya yiyecek bırakıldı

Bayburt'ta, kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorluk çeken yaban hayvanları için doğaya yiyecek bırakıldı

Bayburt'ta, Gençlik Merkezi çalışanları ile bazı gönüllü üyelerce kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorluk çeken yaban hayvanları için doğaya yiyecek bırakıldı.

Gençlik Merkezi çalışanları ile gönüllü üyeleri, kar yağışı ve soğuk havada doğada yiyecek bulmakta zorluk çeken yabani hayvanlara yönelik çalışma yaptı. Çalışma kapsamında merkez çalışanları ve üyeler, lokanta ve yurt gibi toplu yemek üretimi ve tüketimi yapılan yerlerde çöpe dökülen yiyecek artıklarını topladı. Gençlik Müdürü Diler Atayeter ve Gençlik Merkezi Müdürü Savaş Erel öncülüğündeki çalışan ve üyeler, topladıkları bu yiyecekleri Aslan Dağı'nda belirlenen alanlara bıraktı.

Erel, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, kış şartları nedeniyle doğada yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanlarının yerleşim alanlarına indiğini basından takip ettiklerini belirterek, "Biz de Gençlik Merkezi olarak hayvanlarımızın yiyecek bulmasına yardımcı olmak için böyle bir çalışma yaptık. Onları bu zor şartta biraz doyurabilirsek ne mutlu bizi. Bu çalışmamızla birlikte gençlerimizin doğaya, hayvanlara olan sevgisini, onların da bu kış şartlarında aç kalmasını engellemek istedik" dedi.

Yaban Hayatı İçin Doğaya Yiyecek Bırakıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yaban Hayatı İçin Doğaya Yiyecek Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement