Yabancı Askeri Okul Öğrencileri İstanbul'da - Son Dakika
Güncel

Yabancı Askeri Okul Öğrencileri İstanbul'da

Uluslararası Harbiyeli Askeri Eğitim, Atış ve Tatbikat Haftası etkinliği için Türkiye'ye gelen 21 ülkenin kara harp okulu öğrencileri, tekne ile İstanbul turu yaptı Yabancı askeri okul öğrencilerine Dolmabahçe Sarayı, Savanora Yatı ile üçüncü köprü inşaatına ilişkin bilgi verildi.

19.08.2014 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kara Harp Okulu'nun misafiri olarak Türkiye'de bulunan 21 ülkenin kara harp okulu öğrenci ve subayları, tekne ile İstanbul turu yaptı.

Kara Harp Okulu ile dost ve müttefik ülke kara harp okulları arasında ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen Uluslararası Harbiyeli Askeri Eğitim, Atış ve Tatbikat Haftası etkinliğine, ABD, Afganistan, Azerbaycan, Bangladeş, Cezayir, Çin, Gürcistan, Hollanda, İspanya, Kırgızistan, Güney Kore, Kosova, Makedonya, Pakistan, Polonya, Romanya, Senegal, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna ve Ürdün'den askeri okul öğrencileri katıldı.

Etkinliğe katılan 21  subay ve 63 askeri öğrenci, son günde tekne ile İstanbul'u gezdi. Yabancı askeri okul öğrencilerine Dolmabahçe Sarayı, Atatürk'ün son günlerini geçirdiği Savanora Yatı, Galatasaray Adası ve üçüncü köprü inşaatına ilişkin bilgi verildi. Tekne turuna katılan öğrenciler, şarkılar söyledi ve sık sık fotoğraf çekti.

Askeri okul öğrencileri, Kara Harp Okulu tarafından yedincisi düzenlenen etkinlik kapsamında, İzmir'de askeri eğitim aldı, Ankara ve İstanbul'da kültür programlarına iştirak etti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yabancı Askeri Okul Öğrencileri İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement