Yabancı Konuklar Vezirköprü'ye Hayran Kaldı - Son Dakika
Yerel

Yabancı Konuklar Vezirköprü'ye Hayran Kaldı

Yabancı Konuklar Vezirköprü\'ye Hayran Kaldı

AB okul ortaklıkları projesi kapsamında Polonya, İtalya, Almanya, Macaristan ve İspanya'dan gelen öğrenci ve öğretmenler Samsun’un Vezirköprü ilçesini ziyaret etti.

27.05.2014 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AB okul ortaklıkları projesi kapsamında Polonya, İtalya, Almanya, Macaristan ve İspanya'dan gelen öğrenci ve öğretmenler Samsun'un Vezirköprü ilçesini ziyaret etti.

Oymaağaç Ortaokulu'nun ortağı olduğu proje kapsamında Vezirköprü'yü gezen yabancı konuklar, ziyaretleri süresince böylesine farklı bir kültürü tanımaktan, Vezirköprü'nün tarihi ve doğal güzelliklerini görmekten ve de Türk insanını yakından tanımanın eşsiz bir deneyim olduğunu dile getirdiler.

Proje koordinatörü İngilizce öğretmeni Bülent Çam, misafirlerin Vezirköprü'de geçirdikleri süre boyunca çok eğlendiklerini ve çok iyi ağırlandıklarından dolayı mutlu olduklarını belirterek, projenin öğrencilerin farklı kültürleri tanıması, AB hedefindeki Türkiye yerel olarak katkıda bulunmaktan mutlu olduklarını ve tüm okul öğretmenleri ve idaresi ile güzel bir ağırlama gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Ziyaret süresince resmi makamlar ziyaretler edilirken, Vezirköprü'nün doğal güzelliklerinden Şahinkaya Kanyonu, Vezirsuyu Mesire Alanı, Nerik Antik Şehri ve ilçe merkezindeki tarihi dokular ziyaret edildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yabancı Konuklar Vezirköprü'ye Hayran Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement