Yabancı Konuklara Manisa'yı Anlattılar - Son Dakika
Güncel

Yabancı Konuklara Manisa'yı Anlattılar

Manisa Mesir Macunu Festivali, coşkulu bir şekilde devam ederken, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası da, festival kapsamında ilimize gelen büyükelçi ve yabancı delegasyona Manisa'yı anlattı.

25.04.2015 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gelişen sanayisine paralel olarak hızla büyüyen Manisa'yı geliştirmek için 2009 yılından itibaren sosyal projeler ürettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Çalışma ve üretim açısından gözde olan ilimizi, yaşanabilir bir kent haline getirdik ve bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında ilimizde bulunan büyükelçi ve delegasyonlar için 'Manisa Tanıtım Toplantısı' düzenlendi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Vali Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, MTSO Başkanı Adnan Erbil, büyükelçiler, yabancı konuklar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan MTSO Başkanı Adnan Erbil, Manisa'nın sanayi ve ticaret potansiyeli hakkında bilgiler verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yabancı Konuklara Manisa'yı Anlattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement