Yabancı Öğrencilerin Mezuniyet Sevinci - Son Dakika
Yerel

Yabancı Öğrencilerin Mezuniyet Sevinci

Yabancı Öğrencilerin Mezuniyet Sevinci

57 ülkeden 398 yabancı öğrencinin bulunduğu Uluslararası Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde mezuniyet sevinci yaşandı.

31.05.2016 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

57 ülkeden 398 yabancı öğrencinin bulunduğu Uluslararası Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde mezuniyet sevinci yaşandı.

Kadir Has Kültür Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet törenine, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, KİMDER Başkanı Ahmet Yurtlu, okul yönetimi, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Kur'an-ı Kerim okundu. Öğrencilerin sinevizyon gösterisinden sonra konuşma yapan Uluslararası Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sıddık Kaya, "Biz kendimizi ifade ederken 'Biz bir dünyayız' diyoruz. Hakikaten bir dünyayız. Okulumuzda dünyanın 57 ülkesinden 398 tane misafir öğrencimiz bulunmaktadır. Afrika'nın 31 ülkesinden, Balkanlardan, Orta Asya'dan, Uzak Doğu'dan ve Orta Doğu'dan olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinden öğrencilerimiz bulunmaktadır. Bu öğrenciler Türkiye'ye gelirken başta Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurumlarına, Kayseri halkına ve bizlere emanet ediliyor. Bizlerde bu emaneti en güzel şekilde korumak için elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz." diye konuştu.

Tören, öğrencilerin düzenlediği çeşitli etkinliklerle devam etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yabancı Öğrencilerin Mezuniyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement