Yağ Satarım Bal Satarım Oyununda Şampiyon Çınar İlkokulu - Son Dakika
Yerel

Yağ Satarım Bal Satarım Oyununda Şampiyon Çınar İlkokulu

Yağ Satarım Bal Satarım Oyununda Şampiyon Çınar İlkokulu

Bursa'nın Gemlik ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen çocuk oyunları şenliği, ‘yağ satarım bal satarım’ oyunları kategorisinde şampiyon Çınar İlkokulu oldu.

21.04.2014 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Gemlik ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen çocuk oyunları şenliği, 'yağ satarım bal satarım' oyunları kategorisinde şampiyon Çınar İlkokulu oldu.

Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hizmetleri Spor Müdürlüğü'nün Gemlik Belediyesi'nin katkılarıyla organize ettiği geleneksel çocuk oyunları şenliği, yağ satarım bal satarım oyunları tamamlandı. Bu yıl üçüncüsü organize edilen ve Sosyal Yaşam Merkezi Spor Tesislerinde düzenlenen oyunlara 18 okuldan 270 öğrenci katıldı. Büyük çekişmelere sahne olan oyunlar, öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra velileri de heyecana boğdu. İlkokul ikinci sınıf öğrencilerini kapsayan etkinliklerde şampiyonluğu finaldeki rakibi Cumhuriyet İlkokulunu 2-1 mağlup eden Çınar İlkokulu oldu. Bu turnuvada üçüncülüğü Şehit Öğretmen Ethem Yaşar, dördüncülüğü de Şehit Cemal İlkokulları elde etti.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'da oyunları Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Duran ile birlikte yakından takip ederek, öğrencilere moral verdi. Şampiyonalar sonunda dereceye giren okullara ve öğrencilere ödülleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerinde verilecek. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yağ Satarım Bal Satarım Oyununda Şampiyon Çınar İlkokulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement