Yağcılar Mahallesi Yunusemre ile Hizmete Doyacak - Son Dakika
Yerel

Yağcılar Mahallesi Yunusemre ile Hizmete Doyacak

Yağcılar Mahallesi Yunusemre ile Hizmete Doyacak

Yunusemre Belediye Meclisi, Sosyal Yardım, Yaşlı, Engelli, Çocuk ve Kadın Komisyonu Üyeleri Yağcılar Mahallesinde kısa süre içerisinde mahalleye kazandırılacak projeleri yerinde gördü.

23.05.2016 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Meclisi, Sosyal Yardım, Yaşlı, Engelli, Çocuk ve Kadın Komisyonu Üyeleri Yağcılar Mahallesinde kısa süre içerisinde mahalleye kazandırılacak projeleri yerinde gördü. Süt toplama merkezi ve Kur'an Kursu binasını gezen komisyon üyeleri, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

Yunusemre Belediye Meclisi Sosyal Yardım, Yaşlı, Engelli, Çocuk ve Kadın Komisyonu Üyeleri; Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Belediye Meclis Üyeleri Seher Baydar, Hüseyin Köroğlu, Mustafa Uyumaz ve Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel, Yağcılar Mahallesinde belediye tarafından yürütülen çalışmaları yerinde gördü. Mahalle Muhtarı İbrahim Zeybek'ten mahallede yapılan çalışmalar ve mahallenin sorunları hakkında bilgi alan komisyon üyeleri mahallede kurulan süt toplama merkezini de gezdi.

EVDE BAKIM HİZMETLERİ AYŞE ZEYBEK'İN EVİNDE

Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü'nün hizmetlerinden faydalanan 90 yaşındaki Ayşe Zeybek'i ve engelli torunu Ayşe Zeybek (41)'i de evinde ziyaret eden komisyon üyeleri, ailenin ihtiyaçları hakkında Muhtar Zeybek'ten de bilgi alarak, ailenin eksiklerinin giderileceğini belirtti.

ÇALIŞMALARI YERİNDE GÖRDÜLER

Yağcılar Camii Kur'an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Sosyal Etkinlikler Binasını da gezen komisyon üyeleri, binada çalışmaların tamamlanma noktasına geldiğini belirtti. Gezi hakkında bilgi veren Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, "Sosyal Yardım, Yaşlı, Engelli, Çocuk ve Kadın Komisyonu olarak belirli periyotlar halinde belediyemize bağlı mahallelerimize ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Hem mahallelerimizde yapılan çalışmaları yerinde görüyor hem de eksikleri yerinde tespit ediyoruz. Yağcılar Mahallemizdeki gezimizde de Cami-Kur'an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Sosyal Etkinlikler Binasında incelemelerde bulunduk. Güzel bir bina, değerlendirilmesi lazım. Mahallede yaşayan bayanlarımız talep ettikleri takdirde, burada onlara yönelik kurslar düzenleyebiliriz. Bu konuda mahalle muhtarımız ile birlikte bir çalışma yürüteceğiz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yağcılar Mahallesi Yunusemre ile Hizmete Doyacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement