Yağlıdere ve Keşap'tan Suriyelilere Yardım - Son Dakika
Yerel

Yağlıdere ve Keşap'tan Suriyelilere Yardım

Yağlıdere ve Keşap ilçelerinde Kimse Yok mu Derneği gönüllüleri tarafından Suriyeliler için yardım kampanyası düzenlendi.

14.02.2014 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yağlıdere ve Keşap ilçelerinde Kimse Yok mu Derneği gönüllüleri tarafından Suriyeliler için yardım kampanyası düzenlendi.

Kimse Yok mu Derneği gönüllüsü Vedat Güçlü AA, muhabirine yaptığı açıklamada, Suriye'de insanlık dramı yaşandığını söyledi.

Uzun süredir devam eden iç savaş nedeniyle birçok ölüm, yaralanma, evlerin zarar görmesi ile buna bağlı olarak açlık ve kış koşullarından korunamama sorunlarının oluştuğuna dikkati çeken Güçlü, şunları kaydetti:

"Suriye'deki kardeşlerimize ulaşmak üzere dernek gönüllüleri olarak Giresun'dan bir tır malzeme göndereceğiz. Yağlıdere ve Keşap olarak bir kamyon un, battaniye, giyim eşyası gibi malzemeleri hayırseverlerimizin katkılarıyla toparladık. Müslümanlığın tüm dünyada birlik, beraberlik içinde olduğunu göstermek için Suriye'de yaşayan vatandaşlarımıza yardım etmemiz gerekiyor. Müslüman Müslümanın dostudur. Yağlıdere ve Keşap halkı bu kampanyaya gereken desteği verdi. Bu yardımlar inşallah Suriye içindeki ihtiyaç sahiplerine ulaşacak ve onların yaralarını sarmaya çalışacak." - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yağlıdere ve Keşap'tan Suriyelilere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement