Yağmur Atacan: Tetiğe Bastı Ateş Almadı - Son Dakika
Magazin

Yağmur Atacan: Tetiğe Bastı Ateş Almadı

Oyuncu Yağmur Atacan kendisine düzenlenen silahlı saldırıyı mahkemede şöyle anlattı: Elinde tabanca, beni hedef seçmişti, önümdeydi. Tetiğe bastı ama ateş almadı.

01.10.2015 11:04  Güncelleme: 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Etiler'deki ofisinden çıkarken aracına bineceği sırada Galip T. isimli bir kişinin silahlı saldırısına uğrayan oyuncu Yağmur Atacan dün ilk kez mahkemede ifade verdi.

"TETİĞE BASTI, ATEŞ ALMADI"

Bir anda tabanca sesi duyduğunu söyleyen Atacan, olay anını şöyle anlattı, "Arkadaşlarım 'Ateş ediliyor' diye bağırdılar. Ben kafamı kaldırıp baktığımda sanık ile göz göze geldim. Elinde tabanca beni hedef seçmişti, önümdeydi. Tetiğe bastı, ateş almadı. Ben bunun üzerine arabanın arka koltuğunda diğer kapıdan kendimi dışarı attım. Koşarak olay mahallinden uzaklaştım. Penceresinin açık olduğunu gördüğüm bir ofisten içeriye atladım. Daha önceden sanığı hiç görmedim, tanımıyorum. Sanıktan şikayetçiyim."

MAHKEMEYE ZORLA GETİRİLECEK

Atacan Alper isimli bir kişiyle aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma yaşandığını da anlatarak, "Bu olaydan sonra bazı arkadaşlar dikkatli olmamı bana tembihlemişlerdi. İlk etapta Alper'in yönlendirmesiyle böyle bir eylem gerçekleştirilmiş olabileceğini tahmin ettim. Ancak bu konuda kesin bir kanaatim yoktur. Yine onun böyle bir eylem gerçekleştirdiğine ihtimal vermek istemiyorum" şeklinde konuştu.

Mahkemeye gelmeyen sanık Galip T.'nin bir sonraki duruşmaya zorla getirilmesine karar verildi.

Yağmur Atacan: Tetiğe Bastı Ateş Almadı

Son Dakika Magazin Yağmur Atacan: Tetiğe Bastı Ateş Almadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement