İzmir'i Yine Sel Aldı! Alt Geçitleri Su Bastı, Araçlar Yolda Kaldı - Son Dakika
Güncel

İzmir'i Yine Sel Aldı! Alt Geçitleri Su Bastı, Araçlar Yolda Kaldı

İzmir\'i Yine Sel Aldı! Alt Geçitleri Su Bastı, Araçlar Yolda Kaldı

Alt yapı yetersizliği yine İzmir'in başına bela oldu. 2 gündür etkili olan sağanak cadde ve sokakları göle çevirdi. Alt geçitleri su bastı, zincirleme kazalar meydana geldi.

28.11.2015 08:00  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alt yapı yetersizliği nedeniyle sıklıkla sel haberleriyle gündeme gelen İzmir'de 2 günden bu yana etkisini sürdüren sağanak yağmur hayatı felç etti. altgeçitleri su bastı, araçlar yolda kaldı zincirleme kazalar meydana geldi. Yollarda biriken yağmur suyu nedeniyle birçok ilçede ev ve iş yerleri su altında kaldı. Belediye ve itfaiye ekipleri su baskınlarına müdahale etti.

ALT GEÇİTLERİ SU BASTI

İzmir Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün uyarısını yaptığı ve 2 günden bu yana etkili olan sağanak yağmur altgeçitlerin su içerisinde kalmasına neden oldu. Bornova'da Osman Kibar Altgeçidi yoğun yağış nedeniyle sular altında kalırken, sürücüler zor durumda kaldı.


ZİNCİRLEME KAZALAR MEYDANA GELDİ

Alt geçidin su içinde kaldığını fark eden sürücüler geçide girmekten son anda vazgeçince zincirleme kazalar meydana geldi. Ani fren yapan sürücülerin sebep olduğu zincirleme kazada hasar oluşurken, ölen ya da yaralanan olmadı.


ARAÇLAR MAHSUR KALDI

Halkapınar'da bulunan ve daha önceki yağmurlarda da su baskını yaşanan Yunuslar Alt Geçidi'nde de manzara değişmedi. İki aracın suda mahsur kaldığı altgeçitte belediye ekipleri tahliye çalışması yaptı.


Yağmurun yarın da etkili olması bekleniyor.




Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'i Yine Sel Aldı! Alt Geçitleri Su Bastı, Araçlar Yolda Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • izmirli : ayni yagmur ankaraya istanbula yaginca hic yağmur suyu gormuyoz cok iyi altyapilari var harika 4 4 Yanıtla
  • izmirli: Eee başkan okadar cok çalışıyorki iskele yapmaktan altyapıya zamanı kalmıyor Normal bir durum bu izmirde herkes halinden memnun 4 2 Yanıtla
  • ????: AKP yi hiç sevmem ama 1 dönem Binali Yıldırım gelmeliydi... 1 1 Yanıtla
  • ????: AKP yi hiç sevmem ama 1 dönem binali gelmeliydi başkan olarak 1 1 Yanıtla
  • İzmirli: yorum yapan çok bilinçli ve zeki arkadaşlar?! sizlerin oralarda yağmur yağdığında bir problem olmuyor ve altyapılarınızda herhangi bir sorun yok değilmi : )))) pislik atmaktan başka işiniz yok zaten. boş konuşuyorsunuz boş!!! 1 1 Yanıtla

Advertisement