Yağmur Yağınca İlçe Yolunda Araçlar Çamura Saplandı - Son Dakika
Güncel

Yağmur Yağınca İlçe Yolunda Araçlar Çamura Saplandı

Yağmur Yağınca İlçe Yolunda Araçlar Çamura Saplandı

Sivas'ta Doğanşar ile Hafik İlçesi arasındaki yol yapım çalışmaları, yağmur yağışı nedeniyle sürücülerin zor durumda kalmasına neden oldu.

30.09.2015 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta Doğanşar ile Hafik İlçesi arasındaki yol yapım çalışmaları, yağmur yağışı nedeniyle sürücülerin zor durumda kalmasına neden oldu. Çok sayıda otomobil çamura saplanırken, burada mahsur kalan yolcu otobüsü 7 saat sonra hareket ettirilebildi.

Hafik ilçesine bağlı Koşutdere köyü yakınlarında yaklaşık 1 ay önce Karayolları Bölge Müdürlüğü'nce yol yapım çalışması başlatıldı. Hafik ile Doğanşar ilçesini birbirine bağlayan mevcut yolun etrafı toprakla doldurularak yol genişletildi. Dün gece saatlerinde bölgede etkili olan yağmur yağışı sürücüleri zor durumda bıraktı. Çamura saplanan otomobiller çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı. İstanbul'dan Sivas'ın Doğanşar İlçesi'ne gelen bir yolcu otobüsü de gece saatlerinde mahsur kaldı. Otobüsteki birçok yolcu yoldan geçen sivil araçlarla ilçeye gönderildi. Otobüs şoförü Tayyar Görmez, 25 yolcusu olduğunu belirterek, şunları anlattı:

"Sabaha karşı 04.00'te bu şantiyenin olduğu yere geldim. Yağmur yağmıştı, çamur vardı, geçemedik. Saatlerdir buradayız. Yolcuları, buradan gelen geçenler sayesinde gönderdik. Biz de kendi imkanlarımızla çıkmaya çalışıyoruz. Biz burada mağdur olduk, perişan olduk. Yolcularda isyan ettiler ama yapacak bir şey yok. Burası dağın başı."

Ankara'dan otobüse bindiğini belirten yolculardan Muzaffer Önal ise, "Sabaha karşı buraya geldik. Hala bu rezaleti çekiyoruz, gidemedik. Bayan yolcular vardı, onları gönderdik. Biz de burada bekliyoruz" dedi. Yolu kullananlar çalışmaların doğru şekilde yapılmadığını ve gerekli önlemlerin alınmadığını iddia etti.

İş makineleri ile çamurlu yollar düzelttikten sonra araçlar yola devam edebildi. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yağmur Yağınca İlçe Yolunda Araçlar Çamura Saplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Faaliyet Raporu Açıklandı
    20:39 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Faaliyet Raporu Açıklandı

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, meclis toplantısında 2023 Yılı Faaliyet Raporu'nu açıkladı. İmamoğlu, yaptıkları yatırımları ve gerçekleştirdikleri transferleri paylaştı.


Advertisement