Yağmurcular "Tek Yürek" Oldu - Son Dakika
Yerel

Yağmurcular "Tek Yürek" Oldu

Yağmurcular "Tek Yürek" Oldu

Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne karşı son dönemlerde tırmanışa geçen terör olaylarına tepki gösteren Yağmur Mobilya çalışanları, özel olarak yaptırılan Türk Bayraklı tişörtlerle “tek yüreğiz” mesajı verdiler.

23.09.2015 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne karşı son dönemlerde tırmanışa geçen terör olaylarına tepki gösteren Yağmur Mobilya çalışanları, özel olarak yaptırılan Türk Bayraklı tişörtlerle "tek yüreğiz" mesajı verdiler.

Yağmur Mobilya Genel Müdürü Bahattin Özoğul, tüm çalışanları adına teröre tepkilerini dile getirirken, şunları söyledi:

"Öncelikle hain saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, başta kederli aileleri olmak üzere yakınlarına ve tüm Türk milletine baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz."

Özoğul, hain saldırıların tüm yurtta olduğu gibi Yağmur Mobilya camiasında da büyük üzüntüye neden olduğunu belirterek, "Dileğimiz bu acıların bir an önce dinmesidir" dedi.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin güçlü olduğunu belirten Özoğul, asker ve polisi hedef alan saldırıları kınadıklarını, bu saldırılar karşısında her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Özoğul, "Milletçe kenetlenelim. Birlik ve beraberliğimizi koruyalım. Tahriklere, provokasyonlara fırsat vermeyelim" diye konuştu.

Hazırladıkları Türk Bayraklı tişörtleri giyerek birlikte fotoğraf çektiren Yağmur Mobilya çalışanları ise "Aramızda Türkiye'nin güneyinden, doğusundan, kuzeyinden insanlar var. Ayrılıkçı, hain teröristlerin gücü bizim birliğimizi bozmaya yetmeyecek. Biz senelerce bu topraklarla kardeş olarak yaşadık ve kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz" diye konuştular. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yağmurcular 'Tek Yürek' Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement