Yağmurun Yol Açtığı Hasar Gün Yüzüne Çıktı - Son Dakika
Güncel

Yağmurun Yol Açtığı Hasar Gün Yüzüne Çıktı

İstanbul’da dün etkili olan yağışın ardından zarar gören ev ve iş yerlerindeki görüntüler, yağmurun verdiği zararı gözler önüne serdi.

13.09.2015 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da dün etkili olan yağışın ardından zarar gören ev ve iş yerlerindeki görüntüler, yağmurun verdiği zararı gözler önüne serdi. Evlerdeki sular tahliye edilmeye çalışılırken, duvarı yıkılan bir dükkanı ise eski haline getirmeye çalışan işçiler seferber oldu. Kurbağalıdere çevresinde zarar gören kurban satıcıları ise yaralarını sarmaya çalışıyor.

İstanbul'da dün sağanak yağış özellikle Ataşehir ve Beykoz'da etkili olmuş, Kurbağalıdere taşmıştı. Dere çevresinde bulunan bazı otomobiller sele kapılmış, kurban pazarında da bazı koyunlar telef olmuştu. Selde bazı ev ve iş yerlerini su basmıştı. Bugün ise evlerini su basan vatandaşlar çalışmalarını sürdürdü. Dereye düşen otomobil itfaiye tarafından çıkarılırken, kurban pazarında yaralarını sarmaya çalışan vatandaşlar ise kurban çadırlarını eski haline getirmek için yoğun çaba sarf etti.

Kurban satıcıları dün zor bir gün geçirdiklerini belirterek, "Dün yaşanan selde çadırlarımız yıkıldı. Bazı arkadaşların kurbanlık koyunları suya kapıldı" dediler.

Yenisahra'da yine Kurbağalıdere'nin yanında bulunan bir oto tamirhanesinin ise duvarları çöktü. Olayda dükkandaki 3 otomobil hasar gördü. Çalışanlar pazar günü olmasına rağmen dükkana gelerek, iş yerini eski haline getirmek için yoğun bir çaba harcadı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yağmurun Yol Açtığı Hasar Gün Yüzüne Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement