Yahyalı Ak Gençlik Başkanıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Yahyalı Ak Gençlik Başkanıyla Buluştu

Yahyalı Ak Gençlik Başkanıyla Buluştu

Ak Parti Yahyalı Gençlik Kolları tarafından, 'Ak Gençlik Başkanıyla Buluşuyor' adlı program düzenledi.

16.03.2014 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Yahyalı Gençlik Kolları tarafından, 'Ak Gençlik Başkanıyla Buluşuyor' adlı program düzenledi.

Yahyalı Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen toplantıya, Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı, Hüseyin Okandan, Yahyalı Belediye Başkan Adayı Esat Öztürk, İlçe teşkilatı ve çok sayıda partili katıldı.

Ak Parti Yahyalı Gençlik Kolları Başkanı Esat Türkmenoğlu ve Ak Parti Yahyalı İlçe Başkanı Ahmet Büber yaptıkları kısa bir konuşma ile salonu dolduran gençlere gösterdikleri coşku ve sevgiden dolayı teşekkür etti.

Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Okandan da, Kayseri başta olmak üzere tüm ilçelerde kendinden emin ve coşkulu gençleri temsil etmekten dolayı gurur duyduğunu belirterek, tüm gençlere teşekkür etti.

Ak Parti Yahyalı Belediye Başkan Adayı Esat Öztürk ise, kendisine gösterilen sevgi ve coşkudan dolayı gençlere teşekkür ederek, "Halkı tarafından ödüllendirilmiş bir belediyenin mutfağında belediye başkan yardımcılığı yaptım. Çıraklık ve kalfalık dönemini orada öğrendiğim, ustalık dönemini ise Yahyalı'da devam edeceğim. Allah bizi bu yolda mahcup etmesin" dedi.

Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ' de mevcut siyasi durumdan ve Ak Parti üzerinde oynanan oyunlardan bahsederek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sadece Türk milletinin değil, tüm İslam ülkelerinin elçisi olduğunu ve Türk Milleti ve İslam Devletleri'nin büyük ustayı yalnız bırakmayacaklarını söyledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yahyalı Ak Gençlik Başkanıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement