Yahyalı'da Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Yahyalı'da Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor

Yahyalı\'da Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor

Yahyalı Belediyesi, ilçe yollarında başlattığı düzenleme ve yenileme çalışmaları kapsamında asfaltlama çalışmalarına başladı.

07.09.2016 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yahyalı Belediyesi, ilçe yollarında başlattığı düzenleme ve yenileme çalışmaları kapsamında asfaltlama çalışmalarına başladı.

İlçedeki bozulmuş, yeni açılan ve stabilize olan yollarda devam eden çalışmalar ilçe merkez mahallerinde devam ediyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Esat Öztürk, 268 bin TL ihale bedeli ile 50 bin m² yolun asfaltlanacağını, ilçede stabilize ve bozuk yol kalmaması için çalıştıklarını belirterek şunları söyledi. Başkan Öztürk " Yahyalı Belediyesi olarak 50 bin m² yolumuzun satı kaplaması için ekiplerimizle birlikte buradayız. İlçemizdeki Çiğilli, Gazibeyli, 75. Yıl ve Fetullah Mahallerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Biz, insanlara hemşehrilerimize bir ibadet aşkıyla hizmet etmeyi seviyoruz. Yol demek medeniyet demek, yol demek güzellik demek. Yahyalı güzelliklere, hizmete değer bir ilçe. Allah'ın ilçemize verdiği sayısız güzelliklerine, biz belediye çalışanları olarak bu güzelliklere belediye elinin değmesi açısından buradayız. Yolların asfalta hazırlanması, ziftlenmesi ve satı kaplamasını yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız ellerinden gelen tüm gayretleri sarf ederek çalışıyorlar." şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yahyalı'da Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement