Yahyalı'da Asfaltlama Çalışmaları Hız Kazandı - Son Dakika
Yerel

Yahyalı'da Asfaltlama Çalışmaları Hız Kazandı

Yahyalı\'da Asfaltlama Çalışmaları Hız Kazandı

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde, görüntü kirliliği ve can güvenliği açısından sıkıntı oluşturan yollarda asfaltlama çalışmaları hız kazandı.

20.05.2014 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde, görüntü kirliliği ve can güvenliği açısından sıkıntı oluşturan yollarda asfaltlama çalışmaları hız kazandı.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, "İlçemiz Seydili mahallesi Kuraçlar sokakta yeni açılan yol, Atatürk Bulvarı ve Çiğilli Mahallesi Kayseri Caddesinde zemin problemlerinden kaynaklanan çökmeler oluştuğundan, bu durum görüntü kirliliği ve can güvenliği açısında ciddi kazalara zemin oluşturuyordu. Bozulan yol bölümleri belediyemiz ekiplerince asfalt dökümüne hazır hale getirilerek, Büyükşehir Belediyesi Asfalt ekibine teslim edildi" dedi.

Öztürk, "Asfalt ekibi sıcak asfalt fnişeri ile yaklaşık 1200 metre uzunluğunda 4500 m2 alanda asafalt serimini tamamlamış olup,yol trafiğe açılmıştır. Bu hizmetin ilçemizde yapılması emrini veren başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Özhaseki'ye ve asfalt ekibine ilçemiz halkı adına teşekkür ederiz" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yahyalı'da Asfaltlama Çalışmaları Hız Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement