Yakalanacaklarını Anlayınca Çaldıkları Keçileri Kesip Köpeklere Yedirmek İstediler - Son Dakika
Güncel

Yakalanacaklarını Anlayınca Çaldıkları Keçileri Kesip Köpeklere Yedirmek İstediler

Yakalanacaklarını Anlayınca Çaldıkları Keçileri Kesip Köpeklere Yedirmek İstediler

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Gökçetepe köyünde bir ahırdan 22 adet keçi çalan 2 kişi, yakalanacaklarını anlayınca keçileri keserek köpeklere yedirmek istedi.

19.03.2015 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Gökçetepe köyünde bir ahırdan 22 adet keçi çalan 2 kişi, yakalanacaklarını anlayınca keçileri keserek köpeklere yedirmek istedi. Yakalanan iki kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, H.K. (38) ve M.Ö. (38), Gökçetepe köyü kırsalında Hüseyin Erik'e ait ahırdan 22 adet keçi çalarak, Karasatı köyüne götürdü. Burada keçilerden 17'si İzzetiye köyünden gelen ve durumdan habersiz olan A.B.'ye (27) 3 bin TL karşılığında satıldı. Hırsızlık olayı ihbarı üzerine harekete geçen Keşan İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanlığı ekipleri, yaptıkları operasyonda A.B.'nin satın aldığı 17 keçiye İzzetiye köyünde el koydu.

KÖPEKLERE YEDİRMEK İÇİN KESTİLER

Hırsızlık zanlıları H.K. ve M.Ö. ise yakalanacaklarını anlayınca ellerinde kalan 5 adet keçiyi keserek, köpeklere yedirmek istedi. Bu sırada H.K. ve M.Ö. Karasatı köyündeki ahırda jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Ahırda yapılan incelemede keçi postları ve çuvallara doldurulmuş etler ele geçirildi. H.K. ve M.Ö.'nün yakalanmamak için hayvanlara ait küpeleri çıkartarak, sobada yaktıkları anlaşıldı. H.K. ve M.Ö., Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemede tutuklanarak, Edirne Kapalı Cezaevi'ne konuldu. El konulan 17 keçi ise sahibine teslim edildi.

Keşan Jandarma Komutanlığı ekipleri, ahır sahiplerini hırsızlık olaylarına karşı uyardı. Ekipler, hayvan hırsızlığı olaylarının önüne geçmek için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini bildirdi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yakalanacaklarını Anlayınca Çaldıkları Keçileri Kesip Köpeklere Yedirmek İstediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement