Yakın Doğu Üniversitesi Bgd'de Transfer Çalışmaları - Son Dakika
Spor

Yakın Doğu Üniversitesi Bgd'de Transfer Çalışmaları

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Yakın Doğu Üniversitesi Basketbolu Geliştirenler Derneği (BGD), genç oyuncusu Merve Aydın'ın sözleşmesini uzattı.

18.08.2016 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Yakın Doğu Üniversitesi Basketbolu Geliştirenler Derneği (BGD), genç oyuncusu Merve Aydın'ın sözleşmesini uzattı.

Türkiye Basketbol Federasyonunun internet sitesinde yer alan açıklamada, iki sezondur Yakın Doğu Üniversitesi BGD'de görev yapan 22 yaşındaki Merve Aydın ile 5 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan yönetim kurulu üyesi Cemal Batur, ligde ve Avrupa'da zirve için mücadele edeceklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Hedefimiz doğrultusunda, maddi ve manevi tüm desteğimizi vereceğiz. İki sezondur Basketbolu Geliştirenler Derneği ailesinin bir ferdi olan Merve Aydın'a Yakın Doğu Üniversitesi BGD adına önümüzdeki dönem için beş sezonluk daha imza attırmış bulunuyoruz. Kendisinin Türk basketbolunun en önemli yıldızlarından biri olacağına hem kulübümüze hem de milli takımımıza yıllarca hizmet edeceğine olan inancımız tam."

Merve Aydın ise takımda devam etmesinden dolayı sevinçli olduğunu aktararak, "Her kulvarda şampiyonluk hedefi olan Yakın Doğu Üniversitesi BGD takımının bir parçası olduğum için çok mutluyum. Hem Türk basketbolu hem de kulübüm adına büyük başarılara imza atmak için mücadele edeceğim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yakın Doğu Üniversitesi Bgd'de Transfer Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement