Yakışıklı Oyuncu Burak Özçivit Yeni Yıla Pepsi ile Giriyor - Son Dakika
Güncel

Yakışıklı Oyuncu Burak Özçivit Yeni Yıla Pepsi ile Giriyor

Yakışıklı Oyuncu Burak Özçivit Yeni Yıla Pepsi ile Giriyor

Pepsi, sürprizlerle dolu 2014 kampanyası için ünlü oyuncu Burak Özçivit ile anlaştı.

25.12.2013 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 derece Kartalkaya Soğuğunda Sırtında Geyik Taşıdı...

Ünlü isimlerle gerçekleştirdiği ses getiren kampanyalarla adından söz ettiren Pepsi, sürprizlerle dolu 2014 kampanyası için ünlü oyuncu Burak Özçivit ile anlaştı. Pepsi'ye "evet" diyen Burak Özçivit, ilk reklam filmi çekimi için Kartalkaya'da kamera karşısına geçti. Burak Özçivit, karlı ve -15 dereceye varan dondurucu soğukta, 16 saat boyunca üzerinde sadece bir gömlekle çekimi tamamladı. Reklam filminde de cesareti ile öne çıkan Burak Özçivit 2014 yılında herkesi hayatı dolu dolu yaşamaya ve cesur olmaya çağıracak.

Burak Özçivit Kartalkaya'da karlı ve buz gibi havaya aldırış etmeden gerçekleştirdiği 2 gün süren çekimlerde yaralı bir geyiği sırtında taşıdı. Burak Özçivit'in karlar altindaki vahşi doğada yaralı bir geyiği kurtarmak için çabaladığı filmin, Pepsi'nin verdiği ilham ile cesareti aşka dönuştürdüğü bir hikayesi var. Kampanya boyunca Pepsi ile birlikte reklam filmleri serisine devam edecek olan Burak Özçivit'in sonraki reklamlarda neler yapacağı merak konusu olacak.

Daha önce Hülya Avşar, Azra Akın, Kenan İmirzalioğlu gibi ünlü isimlerle kampanyalara imza atan Pepsi, 2014 yılında ünlü oyuncu Burak Özçivit ile sürprizlerle dolu bir kampanya gerçekleştirecek. Geçen sene başlattığı "Pepsi Yaşatır Seni" kampanyasıyla herkesi hayatı dolu dolu yaşamaya çağıran, sevenlerinin hayatlarına unutamayacakları anlar katmaya çalışan Pepsi, Burak Özçivit ile başlatacağı 2014 kampanyasında da Pepsi severlerin hayatlarına, en güzel anlarına ve hayallerine sürprizler katmaya devam edecek.

Canlandırdığı karakterlerle cesaretin simgesi olan Burak Özçivit, yeni yılda herkesi hayatı cesurca yaşamaya çağıran Pepsi ile iyi bir ikili oluşturacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yakışıklı Oyuncu Burak Özçivit Yeni Yıla Pepsi ile Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement